Hírek

Kilchoman European Tour 2024

A Kilchoman nagy sikerű tavalyi European Tourjuk után idén - április 7-8-án - ismét ellátogatnak Budapestre. A 2024-es Kilchoman European Tour húsz országba látogat, amelynek egyik fő állomása hazánk lesz. Gyere, és ünnepelj velünk!

A Kilchoman családi farmlepárló idén is „nagy dobásra készül”, hiszen történetük során – 2014, 2015, 2018, 2023 után – ötödik alkalommal zsúfolják tele prémium whiskyjeikkel autójukat, hogy több ezer kilométer megtétele után eljussanak Budapestre is, European Tourjuk egyik fő állomáshelyére.

A Kilchoman whiskyk itthon is egyre népszerűbbek, ezért is gondolták úgy a szervezők, hogy több napot is hazánk fővárosában töltenek, és ellátogatnak két GoodSpirit üzletünkbe, a Belvárosi üzletbe és az Etelébe.

Természetesen magukkal hozzák a Kilchoman exkluzív és limitált European Tour palackozását is…

Kizárólag csak aznap GoodSpirit Shop Etele (április 07.) üzletben és GoodSpirit Shop Belváros (április 08.) lehet megkóstolni és megvásárolni az exkluzív és limitált European Tour 2024 palackozást.

Részletes menetrend:
2024. április 07: GoodSpirit Shop ETELE
     15:00 -19:00 
2024. április 08: GoodSpirit Shop Belváros
     14:00 -18:00 
     kóstoló: 19:00-tól

Kóstolj nálunk különleges Kilchoman whiskyt!

Open bottle - Kilchoman European Tour Edition kiadást nyitunk két üzletünkben, és megvendégelünk benneteket egy dram whiskyre.

Kilchoman termék vásárlása esetén ajándék poszterrel kedveskedünk.

Az új és régi Kilchoman kiadások nagyszerű választéka mellett a Kilchoman szakemberei magukkal hozzák a híres, a farmon termesztett árpából készült New Make Spiritet is.

Kilchoman kóstoló - 2024. április 8.
A Kilchoman látogatásának alkalmából kóstolót is tartunk. Április 08-án, este 19:00 órától exkluzív Kilchoman whiskykóstolót tartunk a GoodSpirit Bar kóstolótermében, ahol az alaptételek mellett Kilchoman New Make is kóstolható, továbbá az új Loch Gorm 2024 kiadás és a Kilchoman European Tour palack is itt debütál.
Gyere, és kóstold meg az elsők között az új tételeket, találkozz a csapattal, hallgasd meg történeteiket, hogy milyen az élet a Kilchoman lepárlónál, és érezd jól magad pár különleges tétel kóstolása közben.

Whiskykóstoló - Kilchoman European Tour kóstoló - 2024.04.08. (hétfő) 
 

Részletekért kövesd a Facebook eseményünket, ahol napról napra egyre több infót árulunk el az Tourról!