Hírek

Jön az első Rum Show - 2022. szeptember 3.

A nagysikerű Whisky Show és Bar Show után 2022. szeptember 3-án útjára indítjuk a Rum Show-t is. Reméljük, hogy idővel a Rum Show is olyan hagyománnyá válik, mint nagyobb „testvérei”.

Számos sikeres Whisky Show és jó néhány Bar Show után szerettük volna egy fokkal magasabbra tenni a lécet: úgy látjuk, elérkezett az idő arra, hogy elhozzuk nektek Budapest első Rum Show-ját, amelynek szintén a WhiskyNet a házigazdája.
A rum, mint italkategória az utóbbi időben komoly rangot vívott ki magának nemcsak a nemzetközi színtéren, hanem hazánkban is. Jó látni, hogy egyre többen érdeklődnek a kifinomult rumok iránt, egyre nagyobb az igény a gasztronómiai helyszíneken is a minőségi rumokra.

JEGYVÁSÁRLÁS

RUM SHOW 2022

Időpont: 2022. szeptember 3. (szombat)

Nyitvatartás: 17:00-22:00 (last dram: 21:30)

Helyszín: Société Budapest (Budapest, Sas utca 15., 1051)

Belépőjegy: 7000 Ft (tartalmaz 1 db kóstolópoharat és 2 db kóstolókupont)

Kóstolókupon: 1000 Ft (a helyszínen megvásárolható)

 

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE

 

Société Budapest: ahol szeptember elején a rumkultúra kedvelői találkoznak

A belváros szívében álló Bazilikától mindössze néhány lépésnyire található Société Budapest egy különleges helyszín, egy olyan rendezvényközpont, ahol exkluzív környezetben találkozhatnak a minőségi rumok kedvelői és rajongói, ahol elegáns, kulturált légkörben kedvükre beszélgethetnek és tapasztalatot cserélhetnek kedvenc italukról.

Rum Show és 15. Születésnap

Az első Rum Show újabb mérföldkőnek számít a WhiskyNet történetében, de még ezt is tudjuk fokozni, hiszen a rendezvényen ünnepeljük a WhiskyNet fennállásának 15. évfordulóját, így még eggyel több indok, hogy ott légy, és koccints velünk a kedvenc rumoddal, és prémium whiskykkel. 

Mintegy 20 standon kóstolhatod a világmárkák legjobb rumjait

A Rum Show-n több világmárka képviselteti magát, elég csak a Diplomático vagy a Plantation rumot megemlíteni. Terveink szerint körülbelül 20 standnál lehet angol, francia és spanyol stílusú rumokkal ismerkedni és azokat megkóstolni. A WhiskyNet saját standjánál – a rumokon kívül – néhány különleges whiskyt is tesztelhetünk.

 

Kiváló minőségű rumok, rendkívüli koktélok és remek társaság

A rendezvényen olyan hasonszőrű rumkedvelőkkel találkozhatsz, mint amilyen te is vagy. Velük folytathatsz tartalmas beszélgetéseket, és oszthatod meg kóstolói tapasztalataidat, élményeidet. A Société két bárjában pedig rumalapú italok és koktélok csábítanak kellemes időtöltésre. Töltsd el ezt a gyönyörű szeptemberi szombat délutánt és estét a legjobb barátaiddal és kedvenc italaiddal a RUM SHOW-N!

JEGYVÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE