Blog

Harapj narancsba: Shrubb Creole, a narancshéjon áztatott rumlikőr

Nyálcsorgatóan finom a Clément narancshéjon áztatott rumlikőrje. Önmagában vagy koktélok, longdrinkek formájában is telitalálat. Higgy nekünk, és próbáld ki te is! Most akciós áron a tiéd lehet és még ajándékot is adunk.

 

A Clément céget Homére Clément Le Francois város polgármestere alapította 1887-ben, aki a rhum agricole atyjának tekinthető, és aki a cukorválság idején a cukorgyártás helyett igen bölcsen a rum készítése mellett döntött.  
Mi az a rhum agricole? Ezzel a megnevezéssel illetik azon rumokat, amelyeket frissen facsart cukornád léből és nem az olcsóbb és a rum készítéshez gyakrabban használt melaszból erjesztenek és párolnak le.


A Clément név a legmagasabb minőségű rum garanciája. A Rhum Clément a Top 10 legtrendibb rummárka közé is beválasztották pár éve. A Clément italai jellegzetes, igen elegáns és egzotikus karakterrel rendelkeznek.

Clement Shrubb Creole - narancshéjon áztatott rumlikőr – Most óriási kedvezménnyel!

2023. augusztus 16-28. között szuper áron vásárolhatod meg a Shrubb Creole rumlikőrt, és még ajándékkal is gazdagodhatsz. Vásárlás során a következő ajándékok közül választhatsz: 2 db tonic* vagy 1 db logózott Clément üvegpohár.

*Webshopban történő vásárlás esetén 1 db tonic vagy 1 db logózott Clément üvegpohár választható.

A Clement Creole Shrubb fehér és érlelt rumok pompás keveréke, amelyeket kreol fűszerekkel és napon szárított keserű narancshéjjal ízesítenek. Az eredmény egy erős narancsos befolyással rendelkező rumlikőr, amelyet a Clément család egyik régi receptje ihletett. Az ital szinte kicsattan az egzotikus Martinique szigetét idéző zamatos és lédús aromáktól. 

Olyan, mintha egy elképesztően finom narancsba harapnál.
A recept mélyen gyökeredzik a karibi konyhában, titkos összetevőit sok világszerte elismert szakács előszeretettel használja.  Az édes-narancsos, valamint a keserű-étcsokoládés hatások csábító kavalkádja.
Vidd magaddal egy partira, és mindenki áldani fogja a neved!

Tippek:
Shrubb Creole & tonic
A Clement narancshéjon áztatott rumlikőrje zseniális például indian tonickal felöntve, és díszítheted egy-egy narancshéjjal vagy egy gerezd naranccsal.

Reserve Margarita
Összetevők:
60 ml Shrubb Créole
30 ml prémium tequila
15 ml friss lime leve
Elkészítés: Az összetevőket tegyük egy pohárba és alaposan keverjük össze. Lime-mal és sóval (opcionálisan) szegélyezett koktélos pohárba szűrjük le.
Díszítés: lime-mal
 

Promóciónk mind a weben, mind pedig üzleteinkben érvényes a fenti időpontban, vagy a készlet erejéig.