Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 433 9731
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

GuestSpirit: Ismerd meg a J. Gasco és a Kakas-ember titkait!

Teszteld Te is a J.Gasco tekintélyes portfóliójának ízeit, valamint a belőlük készült long drinkeket, gin&tonikokat. Mi ott leszünk!

Április 23-án újabb izgalmas nap köszönt ránk a GoodSpirit Bárban, ugyanis GuestSpirit eseménysorozatunk töretlenül folytatódik.

Negyedik vendégünk Fabrizio Dellavalle, a J. Gasco cég képviselője lesz, aki április 23-án elhozza nekünk a különleges olasz prémium J. Gasco tonikok titkait. Frissülj fel a J. Gasco tonikoktól és a belőle készített lebilincselő long drinkektől, gin&tonikoktól. Felejthetetlen este lesz.

 

Az est folyamán tesztelni lehet a J.Gasco tekintélyes portfóliójának ízeit, és a belőlük készült long drinkeket, gin&tonikokat.

Ismerd meg a J. Gasco és a Kakas-ember titkait!

Az esti GuestSpirit asztalt foglalni a www.goodspiritbar.hu oldalon tudtok vagy telefonon a +36 20 286 8040 számon!

időpont: 2018. április 23.

helyszín: GoodSpirit Bár, 1053 Budapest, Veres Pálné u. 7. (www.goodspiritbar.hu)

GuestSpirit időpontja: 20:00-tól 24:00-ig

A GuestSpirit eseményre történő belépés INGYENES!

A következő csodák várnak rátok:

Indian Tonic:
G&T
Langley's no 8.

Dry Bitter Tonic:  with an aromatic Gin
G&T
Darnley's view

Tonic 13.5 : 
G&T
Bobby's

Ginger Beer :
Dark 'n Stormy
Mount Gay Black Barrel

NEW Ginger Beer EVIA:
London Mule

Aperitivo Bitter: Americano
Mancino Rosso
Rinomato

Ginger Ale:
Horse's Neck
Armagnac VS

Elderflower:
The Count
Mancino Rosso
Rinomato
Le Gin 

 

Violet Sparkling:
Aviation
Citadelle

Créme de violet
Maraschino
Lemon juice 

Cedrata:
Gasco Virgin Mint
Planas mint, sugar lime

Lemonade:
Jalisco Lemonade

Cacao cola:
Cuba libre
Diplomatico mantuano

Chinotto :
Woodford reserve

 

Szakmai prezentáció!

GuestSpirit rendezvénysorozatunk a J. Gasco Kakas-emberével (Fabrizio Dellavalle) folytatódik.

időpont: 2018. április 23.

GuestSpirit időpontja: 14:00-tól 16:00-ig

A délutáni SZAKMAI prezentációra a belépő 3000 Ft.


Jelentkezési szándékodat a norbi@goodspiritbar.hu email címre küldd el!
Figyelem: A férőhelyek limitáltak!


Az esti GuestSpirit asztalt foglalni a www.goodspiritbar.hu oldalon tudtok vagy telefonon a +36202868040 számon!

 

Honnan származik a Kakas-ember?

Giuseppe Gasco 1903-ban látta meg a napvilágot Gallipoliban, Antonio Gasco kilencedik gyermekeként. A családnak jó élete volt, édesapja megbecsült gyógyszerészként dolgozott, akitől Giuseppe sokat tanult inasként.

Ám a család az I. világháború végére elveszítette a családfőt, és vagyonuk jelentős részét is. Ezért emigráltak Chicagóba, Giuseppe nagybátyjához, Vitohoz.

Amerikában már Joseph név alatt dolgozott nagybátyjának, és a szesztilalom évei sok lehetőséget tartogattak az ifjú, eszes olasz fiatal számára. Tehetségesen épített kapcsolatokat politikusokkal, a rendőrséggel és a legnevesebb családokkal épp úgy, mint az ismert gengszterekkel.

Üzletember lévén mindig kereste az új lehetőségeket, ezért - a kapható szeszek gyenge minősége miatt - kifejlesztette tonikjainak, üdítőinek egész sorozatát. Ehhez persze nagy segítségére voltak az apja mellett – gyógyszerészinasként – eltöltött évei. A cél az volt, hogy ihatóvá, sőt kellemesé tegye a rettenetes ízű párlatokat még a hölgyek számára is. Ötlete olyan sikeressé vált, hogy Amerika-szerte népszerűek lettek italai, ő pedig valódi jelenséggé vált: Ő lett a jóképű, jól öltözött üzletember, akit mindig neves alakok és csinos nők vesznek körül. Ekkor már csak úgy emlegetik, hogy "l'Uomo Gallo" (a Kakas-Ember), ami az olasz "l'Uomo di Gallipoli" kifejezésből rövidült (az ember Gallipoliból).