Skót whisky | Blog

A Glen Scotia és a Littlemill aukciós szuper prémium palackozásai

A Glen Scotia és a Littlemill is műkincset érő palackokkal lesz jelen az ősz egyik legnagyobb whiskyaukcióján. A Kilchoman után a Glen Scotia a második partnerünk, amely különleges italritkaságokat csillogtat meg a rangos eseményen.

Sokaknak talán ismerős már a Distillers One of One aukció, amelyet a Sotheby's szervez, és az iparág legnagyobb márkáitól származó, egyszeri, megismételhetetlen skót whiskyk páratlan gyűjteményét kínálja. 

Az aukcióban szereplő egyes palackok jellemzően nagyon magas korú párlatok, műalkotásként kerülnek bemutatásra, és némelyik akár 500 ezer font körüli áron is elkelhet.   Minden bevétel jótékonysági célra megy. Ez egy nagyszerű kezdeményezés egy nagyszerű ügy érdekében!  

A Loch Lomond Group egy Glen Scotia 49 éves és egy Littlemill triót nevezett be a 2023-as árverésre.  
Az árverés 2023. szeptember 12-én indult és október 5-ig tart.  2023 október 5-én a Hopetoun House-ban (Edinburgh) kerül sor az eredményhirdetésre. 

Az aukció rivaldafénybe helyezi az ott megjelenő szuper prémium italokat és gyártóikat. Ez kiváló lehetőség a Glen Scotia  és a Littlemill  számára is, hogy tovább öregbítsék hírnevüket.

Kapcsolódó cikk:

Minden idők legrégebbi Brora whiskyje jótékonysági árverésre kerül