Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
Kétségtelen, hogy a gin népszerűsége napjainkban töretlen és felfelé ívelő. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy számtalan minőségi gin bukkan fel a világ minden tájáról és ezekből mi is igyekszünk elhozni nektek annyit, amennyit kapacitásunk enged.
Ez a kézműves gin a japán Sakurao Distilleryben készül. A lepárló Hiroshima városa mellett helyezkedik el, nem messze a világörökség részét képező Itsukushima szigettől, melynek ismertebb japán neve, a Mijadzsima annyit tesz: "a Szentély Szigete".
Kizárólag a legjobb alapanyagok, 17 különböző, helyből származó növény, többek között japán cseresznyevirág kerül a boróka mellé ebbe a limitált kiadású ginbe, amit a tradicionális angol módon párolnak le. A hagyományos gin ízvilág és citrusosság jellemzi az italt.
Kétségtelen, hogy a gin népszerűsége napjainkban töretlen és felfelé ívelő. Mi sem mutatja ezt jobban, minthogy számtalan minőségi gin bukkan fel a világ minden tájáról és ezekből mi is igyekszünk elhozni nektek annyit, amennyit kapacitásunk enged.
Ez a kézműves gin a japán Sakurao Distilleryben készül. A lepárló Hiroshima városa mellett helyezkedik el, nem messze a világörökség részét képező Itsukushima szigettől, melynek ismertebb japán neve, a Mijadzsima annyit tesz: "a Szentély Szigete".
Kizárólag a legjobb alapanyagok, 17 különböző, helyből származó növény, többek között japán cseresznyevirág kerül a boróka mellé ebbe a limitált kiadású ginbe, amit a tradicionális angol módon párolnak le. A hagyományos gin ízvilág és citrusosság jellemzi az italt.