Ez a gin a nevét nem másról kapta, mint a 135-ös szélességi körről, ami Akashi városát szeli keresztül. A szenvedély, a határok feszegetése a mottó - a gin annak az időszaknak állít emléket, az előtt tiszteleg, amikor a keleti és a nyugati kultúra találkozott.
Kimio Yonezawa lepárlómester 50 különböző botanikum ízvilágát mérte fel, majd 3 tradicionális európai és 5 japán növényt választott ki a gin készítéséhez. Angyalgyökér, koriander, boróka, sencha, yuzu, shisho, ume és sansho bors. Mindezen felül a ginhez még kevés szaképárlatot is adtak. Igazi találkozása ez a keleti és nyugati világnak.
Gin Masters from the Spirit Business magazine 2022 - GOLD
Ez a gin a nevét nem másról kapta, mint a 135-ös szélességi körről, ami Akashi városát szeli keresztül. A szenvedély, a határok feszegetése a mottó - a gin annak az időszaknak állít emléket, az előtt tiszteleg, amikor a keleti és a nyugati kultúra találkozott.
Kimio Yonezawa lepárlómester 50 különböző botanikum ízvilágát mérte fel, majd 3 tradicionális európai és 5 japán növényt választott ki a gin készítéséhez. Angyalgyökér, koriander, boróka, sencha, yuzu, shisho, ume és sansho bors. Mindezen felül a ginhez még kevés szaképárlatot is adtak. Igazi találkozása ez a keleti és nyugati világnak.
Gin Masters from the Spirit Business magazine 2022 - GOLD