A Liverpool belvárosában működő azonos nevű lepárló alapginje is egy fantasztikusan intenzív gin. Készítése során a helyben készített gabonapárlathoz kézzel szedett növényeket influálnak, mint pl. a borókabogyó, a koriander, az angyalgyökér és a citrusfélék. A Lemongrass & Ginger kiadás esetében az alapgin növényein túl friss gyömbért, szegfűborsot és kaffir lime-leveleket is influálnak, amelyek ázsiai stílusú komplexitást adnak az italnak.
Az olyan mikrolepárlók, mint a Liverpool belvárosában található azonos nevű létesítmény, az utóbbi években a gin reneszánszát indították el. Ez azonban nem csak egy átlagos lepárló, a több szintes épületben bár, étterem, bartrender-iskola és ginlaboratórium is működik.
A földszinten található a Margaret névre keresztelt vadonatúj, 600 literes réz lepárlóüst - itt készül minden Liverpool gin. Az első emeleten 32 mini réz lepárlóüst áll rendelkezésre, ahol a látogatók részt vehetnek egy „Gin Lab Experience” elnevezésű programban: megismerhetik a botanikai alapanyagok széles skáláját, kiválaszthatják saját keveréküket, majd lepárolhatják saját palackjukat, amire névre szóló címkét is kapnak. Ha Liverpoolban jársz, és ginrajongó vagy, nem érdemes kihagyni ezt a programot!
A Liverpool belvárosában működő azonos nevű lepárló alapginje is egy fantasztikusan intenzív gin. Készítése során a helyben készített gabonapárlathoz kézzel szedett növényeket influálnak, mint pl. a borókabogyó, a koriander, az angyalgyökér és a citrusfélék. A Lemongrass & Ginger kiadás esetében az alapgin növényein túl friss gyömbért, szegfűborsot és kaffir lime-leveleket is influálnak, amelyek ázsiai stílusú komplexitást adnak az italnak.
Az olyan mikrolepárlók, mint a Liverpool belvárosában található azonos nevű létesítmény, az utóbbi években a gin reneszánszát indították el. Ez azonban nem csak egy átlagos lepárló, a több szintes épületben bár, étterem, bartrender-iskola és ginlaboratórium is működik.
A földszinten található a Margaret névre keresztelt vadonatúj, 600 literes réz lepárlóüst - itt készül minden Liverpool gin. Az első emeleten 32 mini réz lepárlóüst áll rendelkezésre, ahol a látogatók részt vehetnek egy „Gin Lab Experience” elnevezésű programban: megismerhetik a botanikai alapanyagok széles skáláját, kiválaszthatják saját keveréküket, majd lepárolhatják saját palackjukat, amire névre szóló címkét is kapnak. Ha Liverpoolban jársz, és ginrajongó vagy, nem érdemes kihagyni ezt a programot!