A Ginato egy vérbeli olasz márkacsalád, amely ginek készítésére specializálódott és mindegy egyes kiadás más-más olasz gyümölcs, vagy gyümölcspárosítás ízvilágára épül. Ez a palackozás a legfinomabb Sangiovese szőlő, a pink grapefruit és borókabogyó szakszerű keverésével jött létre, így Olaszország igazi esszenciáját árasztja.
Alapanyagul a három legjellegzetesebb olasz gyümölcsöt választották, amelyek legjobb minőséget adó fajtájiért egész Olaszországot bejárták: 1. a szőlőt, Pinot Grigio, Sangiovese, Nebbiolo és Barbera fajtákból, 2. a borókabogyót Toszkána dombjairól és Umbria zöld völgyeiből, ahol a fák alacsonyabb növésűek, így termésük lédúsabb, roppanósabb, 3. a citrusféléket Dél-Olaszország mediterrán éghajlatáról, ahol a napsütéses forró napok a hideg éjszakákkal párosulva egyedi terroirt alkotnak.
Ezen három gyümölcs együttes palackba zárása varázslatosan mutatja be érzékszerveinken keresztül az olasz tájat, kultúrát, életmódot.
A több mint 50 éves lepárlási örökséggel megáldott szeszfőzde Ravennában található, az észak-olaszországi Emilia Romagna tartományban, ahol reneszánszát éli az ősi olasz gasztronómia.
A Ginato egy vérbeli olasz márkacsalád, amely ginek készítésére specializálódott és mindegy egyes kiadás más-más olasz gyümölcs, vagy gyümölcspárosítás ízvilágára épül. Ez a palackozás a legfinomabb Sangiovese szőlő, a pink grapefruit és borókabogyó szakszerű keverésével jött létre, így Olaszország igazi esszenciáját árasztja.
Alapanyagul a három legjellegzetesebb olasz gyümölcsöt választották, amelyek legjobb minőséget adó fajtájiért egész Olaszországot bejárták: 1. a szőlőt, Pinot Grigio, Sangiovese, Nebbiolo és Barbera fajtákból, 2. a borókabogyót Toszkána dombjairól és Umbria zöld völgyeiből, ahol a fák alacsonyabb növésűek, így termésük lédúsabb, roppanósabb, 3. a citrusféléket Dél-Olaszország mediterrán éghajlatáról, ahol a napsütéses forró napok a hideg éjszakákkal párosulva egyedi terroirt alkotnak.
Ezen három gyümölcs együttes palackba zárása varázslatosan mutatja be érzékszerveinken keresztül az olasz tájat, kultúrát, életmódot.
A több mint 50 éves lepárlási örökséggel megáldott szeszfőzde Ravennában található, az észak-olaszországi Emilia Romagna tartományban, ahol reneszánszát éli az ősi olasz gasztronómia.