Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.
Minden ott kezdődött, hogy Griet van Biervliet és Sofie Gardyn fiatal vállalkozók meglátták a Provence-i olajbogyó-termelők szenvedélyét munkájuk és a termés iránt. "Először az ambíció szikráját éreztem, amikor megláttuk a szenvedélyt, amellyel a francia és olasz gazdák Provence-ban szedték és préselték olajbogyóikat. Nem tartott sokáig, amíg rájöttünk, hogy valami rendkívülit szeretnénk létrehozni ezekkel az isteni gyümölcsökkel: egy olíva alapú gint." Aztán tovább gondolkoztak, és rádöbbentek, hogy egy olyan gint szeretnének, mely megragadja a Földközi-tenger partvidékének lényegét. Így a lepárolt olívabogyót friss fűszernövényekkel egészítették ki. Így alakult ki az O'live gin: gazdag és finom ízű, csak a legjobb mediterrán olajbogyóval készítve és tele természetes antioxidánsokkal. Tehát amikor vágyakozva gondolsz a nyárra, ne felejtsd el, hogy a Földközi-tenger csak egy pohár távolságra van.
Élvezhetjük önmagában, gintonikként, vagy akár a főzéshez is - salátaöntetként, vagy marináláshoz is kiváló.
Minden ott kezdődött, hogy Griet van Biervliet és Sofie Gardyn fiatal vállalkozók meglátták a Provence-i olajbogyó-termelők szenvedélyét munkájuk és a termés iránt. "Először az ambíció szikráját éreztem, amikor megláttuk a szenvedélyt, amellyel a francia és olasz gazdák Provence-ban szedték és préselték olajbogyóikat. Nem tartott sokáig, amíg rájöttünk, hogy valami rendkívülit szeretnénk létrehozni ezekkel az isteni gyümölcsökkel: egy olíva alapú gint." Aztán tovább gondolkoztak, és rádöbbentek, hogy egy olyan gint szeretnének, mely megragadja a Földközi-tenger partvidékének lényegét. Így a lepárolt olívabogyót friss fűszernövényekkel egészítették ki. Így alakult ki az O'live gin: gazdag és finom ízű, csak a legjobb mediterrán olajbogyóval készítve és tele természetes antioxidánsokkal. Tehát amikor vágyakozva gondolsz a nyárra, ne felejtsd el, hogy a Földközi-tenger csak egy pohár távolságra van.
Élvezhetjük önmagában, gintonikként, vagy akár a főzéshez is - salátaöntetként, vagy marináláshoz is kiváló.