Ingyenes szállítás

Gin Ki No Tou Kyoto Old Tom (0,7l, 47,4%)

NINCS KÉSZLETEN
28 990 Ft

Gin Ki No Tou Kyoto Old Tom (0,7l, 47,4%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
A Yonaguni szigeten előállított Kokutou (fekete cukor) érzéki édessége.
Tovább olvasom

Gin Ki No Tou Kyoto Old Tom (0,7l, 47,4%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Online bruttó ár

28 990 Ft
41 415 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
30 990 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
47.4 %
Palackozó
KYOTO
Gyártó
KYOTO
Brand
Ki No Bi
Italkategória
Gin
Régió
Japán
Jelleg
Édeskés
Stílus Tipus
Old Tom
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
47.4 %
Palackozó
KYOTO
Gyártó
KYOTO
Brand
Ki No Bi
Italkategória
Gin
Régió
Japán
Jelleg
Édeskés
Stílus Tipus
Old Tom

Leírás

Az Old Tom ginstílus az 1700-as években volt népszerű, a cukor hozzáadásával módosított ízvilág a holland Genever és a London Dry Gin között helyezkedik el. Akkoriban a fekete kandúr (az Old Tom; tomcat) a ginek és gin-kocsmák szimbólumá vált. Az 1800-as évek során a könnyedebb, "szárazabb" (vagyis cukormentes) Dry Gin stílus győzedelmeskedett. A KI NO "TOU" Kyoto Old Tom Gin ennek a régi stílusnak az újraélesztése. 

Eltérően a gin gyártáshoz általánosan használt gabona (búza, árpa, kukorica) vagy cukornád melasz alapszeszektől, a KI NO BI Gin rizs alapszeszt használ. Az alapszesz 95%-96% alkoholfokkal érkezik, amelyet 57%-ra hígítanak a gin másodlepárlása előtt. A növényeket 6 csoportra osztják (alap, citrus, tea, fűszer, gyümölcs&virág, gyógynövény), és külön-külön párolják le az alkohollal, majd keverik őket. A 6 különböző ízvilágú desztillátum megfelelő arányban házasításra kerül a végleges ízvilág kialakítása céljából. Az eredmény különleges: az ízek harmonikusabban egyesülnek, mintha az összetevőket azonos arányban, de együtt párolták volna le.

Az Old Tom ginstílus az 1700-as években volt népszerű, a cukor hozzáadásával módosított ízvilág a holland Genever és a London Dry Gin között helyezkedik el. Akkoriban a fekete kandúr (az Old Tom; tomcat) a ginek és gin-kocsmák szimbólumá vált. Az 1800-as évek során a könnyedebb, "szárazabb" (vagyis cukormentes) Dry Gin stílus győzedelmeskedett. A KI NO "TOU" Kyoto Old Tom Gin ennek a régi stílusnak az újraélesztése. 

Eltérően a gin gyártáshoz általánosan használt gabona (búza, árpa, kukorica) vagy cukornád melasz alapszeszektől, a KI NO BI Gin rizs alapszeszt használ. Az alapszesz 95%-96% alkoholfokkal érkezik, amelyet 57%-ra hígítanak a gin másodlepárlása előtt. A növényeket 6 csoportra osztják (alap, citrus, tea, fűszer, gyümölcs&virág, gyógynövény), és külön-külön párolják le az alkohollal, majd keverik őket. A 6 különböző ízvilágú desztillátum megfelelő arányban házasításra kerül a végleges ízvilág kialakítása céljából. Az eredmény különleges: az ízek harmonikusabban egyesülnek, mintha az összetevőket azonos arányban, de együtt párolták volna le.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.