5 évvel ezelőtt Óskar Ericcson izlandi művész elhatározta, hogy készít egy gint, amely tökéleets társa lesz horgászat közben, miközben a kietlen és vadregényes izlandi vidéket járja. Ennek a ginnek az összetevői olyan botanikumok, amelyek patakparton, tóparton nőnek Izlandon: pl. északi kakukkfű, angyalvirág, és a plusz összetevő a méz. Óskar maga gyűjti ezeket nyaranta és minden palack gint kézzel számoznak a lepárlóban. A gin nevét - Himbirmi - a jeges búvárról kapta, ami egy madárfaj és amit az izlandi horgászok jól ismernek.
Minden palack eladása után 5%-ot adományoznam a bevételből az izlandi természet megóvására.
5 évvel ezelőtt Óskar Ericcson izlandi művész elhatározta, hogy készít egy gint, amely tökéleets társa lesz horgászat közben, miközben a kietlen és vadregényes izlandi vidéket járja. Ennek a ginnek az összetevői olyan botanikumok, amelyek patakparton, tóparton nőnek Izlandon: pl. északi kakukkfű, angyalvirág, és a plusz összetevő a méz. Óskar maga gyűjti ezeket nyaranta és minden palack gint kézzel számoznak a lepárlóban. A gin nevét - Himbirmi - a jeges búvárról kapta, ami egy madárfaj és amit az izlandi horgászok jól ismernek.
Minden palack eladása után 5%-ot adományoznam a bevételből az izlandi természet megóvására.