Azt gondolná az ember, hogy ez már túl erős, alkoholos, pedig nem! Kifejezetten sima, puha, édeskés karakterű alkotás, amellett hogy megjelenik a gazdag fűszeresség is a szecsuani borssal történő lepárlás hatására. A normál kiadáshoz képest kétszeres mennyiségű borókabogyóval és citrussal párolják le.
Nagyon jó! Elsőszámú koktélalapanyag! Mi a J.Gasco-t ajánjuk hozzá, ha gin&tonikot keversz belőle.
Az Edinburgh Distillery - nem meglepő módon - Edinburgh városában működik, két lepárlóberendezéssel: Flora, a magas, elegáns oszlopüst, Caledonia pedig a zömök kisüsti lepárló. A két eltérő stílusból alkotják meg végül az Edinburgh Gin bársonyos, nagyon kellemes italát, amelyet a hagyományos fűszereken kívül hangavirággal, máriatövissel és fenyővel ízesítenek.
A lepárló Edinburgh belvárosában található, meg is lehet látogatni, vele szemben lévő Heads&Tales Barban kitűnő koktélokat kóstolhatunk.
Azt gondolná az ember, hogy ez már túl erős, alkoholos, pedig nem! Kifejezetten sima, puha, édeskés karakterű alkotás, amellett hogy megjelenik a gazdag fűszeresség is a szecsuani borssal történő lepárlás hatására. A normál kiadáshoz képest kétszeres mennyiségű borókabogyóval és citrussal párolják le.
Nagyon jó! Elsőszámú koktélalapanyag! Mi a J.Gasco-t ajánjuk hozzá, ha gin&tonikot keversz belőle.
Az Edinburgh Distillery - nem meglepő módon - Edinburgh városában működik, két lepárlóberendezéssel: Flora, a magas, elegáns oszlopüst, Caledonia pedig a zömök kisüsti lepárló. A két eltérő stílusból alkotják meg végül az Edinburgh Gin bársonyos, nagyon kellemes italát, amelyet a hagyományos fűszereken kívül hangavirággal, máriatövissel és fenyővel ízesítenek.
A lepárló Edinburgh belvárosában található, meg is lehet látogatni, vele szemben lévő Heads&Tales Barban kitűnő koktélokat kóstolhatunk.