Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.
1836-ban, amikor Charles Dickens London bárjait, kocsmáit járta, rácsodálkozott a csaposok leleményességére, milyen fantáziadús gúnyneveket tudnak adni a ginnek, az egyik meggyőzőbb és leíróbb volt, mint a másik. A "No mistake" egy volt a sok becenév közül, amit Dickens feljegyzett, mindenestre annyira megtetszett a készítőknek, hogy megfelelő névnek találták ennek az Old Tom ginnek.
Alexandre Gabriel lepárlómester célja ezzel az volt, hogy olyan gint alkosson, amely visszatükrözi a 19. századi gin karakterét. Karibi utazásai során fedezte fel a barna cukorban (pl Demerara) a hiányzó alapanyagot. A karamellás ízzel, végül lekerekedett az ízvilág.
1836-ban, amikor Charles Dickens London bárjait, kocsmáit járta, rácsodálkozott a csaposok leleményességére, milyen fantáziadús gúnyneveket tudnak adni a ginnek, az egyik meggyőzőbb és leíróbb volt, mint a másik. A "No mistake" egy volt a sok becenév közül, amit Dickens feljegyzett, mindenestre annyira megtetszett a készítőknek, hogy megfelelő névnek találták ennek az Old Tom ginnek.
Alexandre Gabriel lepárlómester célja ezzel az volt, hogy olyan gint alkosson, amely visszatükrözi a 19. századi gin karakterét. Karibi utazásai során fedezte fel a barna cukorban (pl Demerara) a hiányzó alapanyagot. A karamellás ízzel, végül lekerekedett az ízvilág.