Az 1879-ben alapított Hori-Shichimeien teacéggel közösen fejlesztve, a Kyoto-tól délre fekvő, híres Uji tearégió szuperprémium teafüveinek felhasználásával készül ez a gin. A Tencha és Gyokuro teák intenzív, telt ízeket és a teákban természetesen kialakuló csodálatos, citrusos, fehércsokoládés édességet adják a ginhez. A teák az 1300-as évek óta létező Okunoyama teaültetvényen teremnek.
Az 1879-ben alapított Hori-Shichimeien teacéggel közösen fejlesztve, a Kyoto-tól délre fekvő, híres Uji tearégió szuperprémium teafüveinek felhasználásával készül ez a gin. A Tencha és Gyokuro teák intenzív, telt ízeket és a teákban természetesen kialakuló csodálatos, citrusos, fehércsokoládés édességet adják a ginhez. A teák az 1300-as évek óta létező Okunoyama teaültetvényen teremnek.