A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Kalumba Blood Orange gin (0,7L / 37,5%)

6 290 Ft

Kalumba Blood Orange gin (0,7L / 37,5%)

RAKTÁRON: 3 db
Friss, citrusos gin a vérnarancs természetes ízével és mirtusz párlattal.
Tovább olvasom

Kalumba Blood Orange gin (0,7L / 37,5%)

RAKTÁRON: 3 db

Webshop bruttó ár

6 290 Ft (16,51 EUR)
8 986 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
6 390 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
ZWACK
Gyártó
ZWACK
Brand
Kalumba
Italkategória
Gin
Régió
Magyarország
Jelleg
Fűszeres
Stílus Tipus
Distilled gin
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
37.5 %
Palackozó
ZWACK
Gyártó
ZWACK
Brand
Kalumba
Italkategória
Gin
Régió
Magyarország
Jelleg
Fűszeres
Stílus Tipus
Distilled gin

Leírás

Friss, citrusos gin a vérnarancs természetes ízével és mirtuszpárlattal. Egyedi karakterét a Madagaszkárról és Afrikából származó, vadon termő gyógy- és fűszernövényeknek köszönheti. A Kalumba ginek a Zwack több mint kétszáz éves gyógy- és fűszernövény szakértelmét felhasználva, tradicionális rézüstben, kis tételben kerülnek lepárlásra.

A Kalumba ital a nevét a kalumbagyökérről kapta, ami Kelet-, és Dél-Afrikai fülledt területein nő. Dísznövényként és gyógynövényként is használják. A különleges növény a 17. században érkezett Európába, az elsők között volt a világon, melyet a gyógynövények között számon tartottak. Egyedi ízét nem csupán a kalumbagyökér adja, hanem a 17 féle fűszernövény, melyek egy részét Madagaszkár és Afrika vad dzsungeleiből gyűjtenek össze és válogatják ki nagy gonddal. Habár az Unicum receptjét hétpecsétes titokként őrzi a Zwack, a Kalumba esetében kivételt tettek, így tudhatjuk, hogy az ital párlásánál ezeket a hozzávalókat használják fel:
borókabogyó,citromfű,curacaohéj,csillagánizs,fahéjlevél,gyömbér,kardamommag,koriander,kubebabors,kurkuma,lime-héj,rózsabors,szegfűszeg,szerecsendió,szerecsendióvirág,vanília.

Az ötletes, egyedi palackot kézbevéve azonnal szemet szúr Madagaszkár ikonikus állata, a gyűrűsfarkú maki, ezzel is utalva az alap hozzávaló származási helyére.

Friss, citrusos gin a vérnarancs természetes ízével és mirtuszpárlattal. Egyedi karakterét a Madagaszkárról és Afrikából származó, vadon termő gyógy- és fűszernövényeknek köszönheti. A Kalumba ginek a Zwack több mint kétszáz éves gyógy- és fűszernövény szakértelmét felhasználva, tradicionális rézüstben, kis tételben kerülnek lepárlásra.

A Kalumba ital a nevét a kalumbagyökérről kapta, ami Kelet-, és Dél-Afrikai fülledt területein nő. Dísznövényként és gyógynövényként is használják. A különleges növény a 17. században érkezett Európába, az elsők között volt a világon, melyet a gyógynövények között számon tartottak. Egyedi ízét nem csupán a kalumbagyökér adja, hanem a 17 féle fűszernövény, melyek egy részét Madagaszkár és Afrika vad dzsungeleiből gyűjtenek össze és válogatják ki nagy gonddal. Habár az Unicum receptjét hétpecsétes titokként őrzi a Zwack, a Kalumba esetében kivételt tettek, így tudhatjuk, hogy az ital párlásánál ezeket a hozzávalókat használják fel:
borókabogyó,citromfű,curacaohéj,csillagánizs,fahéjlevél,gyömbér,kardamommag,koriander,kubebabors,kurkuma,lime-héj,rózsabors,szegfűszeg,szerecsendió,szerecsendióvirág,vanília.

Az ötletes, egyedi palackot kézbevéve azonnal szemet szúr Madagaszkár ikonikus állata, a gyűrűsfarkú maki, ezzel is utalva az alap hozzávaló származási helyére.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.