Szűrők
Megjelenés dátuma
-
Tag azonosító

Gin Akadémia

Rendezés:
Válassz egy rendezési módot
Találat: 8 bejegyzés
Rendezés:
Válassz egy rendezési módot
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia VIII. rész: Ginkoktélok
Gin Akadémiánk utolsó részében megismerkedünk néhány fontosabb gint tartalmazó vagy ginalapú koktéllal, amelyek reméljük, kellő inspirációt adnak mindenki számára.
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia VII. rész: Ginmárkák
Most, hogy megismertük a gin technikai és történelmi hátterét, el kell döntenünk, hogy melyik gineket szeretnénk közelebbről megismerni újdonsült szaktudásunkkal felvértezve.
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia VI. rész: A gin legjobb barátja: a tonik
A változatos ginek előnyeit szépen kiemelhetik a hozzáillő tonikok. Kicsit körbejárjuk e nagyszerű keserédes üdítőt.
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia V. rész: Út a minőségi ginek felé
Ebben a részben a gintörténelem kerekét forgatjuk tovább, és még közelebb kerülünk a minőségi ginek felé.
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia IV. rész: Gintörténelem
Az előző részekben megismerkedtünk a gin fogalmával, gyártásának csínjával-bínjával, legfontosabb alapanyagaival. Viszont ahhoz, hogy valóban értékelni tudjuk ezt a nagyszerű italt, tudnunk kell, hogyan jutottunk el évszázadokon keresztül azokhoz a márkák
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia III. rész: A leggyakoribb ginfajták
Most, hogy megismerkedtünk a ginek technikai hátterével, lássuk, milyen formákban láthatjuk viszont őket a nagyvilágban.
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia II. rész: A gin fűszernövényei: ízek, aromák, zamatok
Miután megismerkedtünk a gin fogalmával, nézzük meg, melyek azok a fűszerek, amelyeknek jellegzetes, vagy épp egyedi ízvilágukat köszönhetik.
2020. január 28.

Gin Akadémia-serpa | Gin Akadémia

Gin Akadémia I. rész - Ginreneszánsz
A napjainkban második aranykorát élő gin az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legsokoldalúbb párlatok közé tartozik. Egyszerű gyártási technikája és a felhasználható alapanyagok mennyisége a végtelen lehetőségek tárházát nyitja meg a régi és új lepárlók elő
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.