Gin Nikka Coffey (0,7 l, 47%)

RAKTÁRON
14 590 Ft

Gin Nikka Coffey (0,7 l, 47%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Amíg nemzetközi szinten a Nikka elsősorban díjnyertes whiskyjeiről híres, addig a japán piacra régóta gyárt érleletlen párlatokat, például vodkát és gint.
Tovább olvasom

Gin Nikka Coffey (0,7 l, 47%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: több mint 5 db
Megosztás

Online bruttó ár

14 590 Ft
20 843 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
15 590 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
47 %
Palackozó
NIKKA
Illat
Egyedi citrus-vezérelt aroma. Komplex citromhéjas jegyek, ízletes mentolos, fekete borsos hatások.
Íz
Egészen egyedi ízhatás. Citrus bomba, a savanykás ízek valódi gazdagsága. Citrom, narancs először, majd a keserű vonalon előtör a citromhéj, a shiso levél, a mandarin és a grapefruit. Büszke, ropogós fehér és fekete bors, valamint üröm.
Lecsengés
Egészen hosszú, keserű, szinte mint a komló, szinte mint egy IPA…
Gyártó
MIYAGIKYO
Brand
Nikka
Italkategória
Gin
Régió
Japán
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
47 %
Palackozó
NIKKA
Illat
Íz
Lecsengés
Gyártó
MIYAGIKYO
Brand
Nikka
Italkategória
Gin
Régió
Japán

Leírás

A Nikka Coffey-sorozata 100%-ban oszlopüstön desztillált párlatokból készül. Az Aeneas Coffey által szabadalmaztatott lepárlóüst (lepárlótorony) sokkal tisztább, lágyabb, selymesebb párlatot eredményez. A Miyagikyo lepárlóban szolgálatot teljesítő, 2 oszlopos üstöt még 1963-ban hozták Skóciából. Ez a régi stílusú oszlopüst egyedi, karakteresebb szeszt ad, mint modernebb, sok lepárlóoszloppal rendelkező társai, és működtetése is külön szakértelmet kíván.

A Nikka gint a tradicionális gin-fűszerek mellett (boróka, koriander, angyalgyökér, citrom stb.) a Japánban honos citrusok (Yuzu, Kabosu, Amanatsu, Shikuwasa) és alma keveréke teszi egészen egyedivé a piacon. Sansho bors pikáns, keleti fűszerességet kölcsönöz ennek az italnak, amely magában fogyasztva is nagyszerű.

A Nikka Coffey-sorozata 100%-ban oszlopüstön desztillált párlatokból készül. Az Aeneas Coffey által szabadalmaztatott lepárlóüst (lepárlótorony) sokkal tisztább, lágyabb, selymesebb párlatot eredményez. A Miyagikyo lepárlóban szolgálatot teljesítő, 2 oszlopos üstöt még 1963-ban hozták Skóciából. Ez a régi stílusú oszlopüst egyedi, karakteresebb szeszt ad, mint modernebb, sok lepárlóoszloppal rendelkező társai, és működtetése is külön szakértelmet kíván.

A Nikka gint a tradicionális gin-fűszerek mellett (boróka, koriander, angyalgyökér, citrom stb.) a Japánban honos citrusok (Yuzu, Kabosu, Amanatsu, Shikuwasa) és alma keveréke teszi egészen egyedivé a piacon. Sansho bors pikáns, keleti fűszerességet kölcsönöz ennek az italnak, amely magában fogyasztva is nagyszerű.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.