Hírek

Francia Hetek - Francia Párlatok Akciója júliusban a WhiskyNet-nél

Francia kínálatunk legalább olyan színes, mint a július, megtalálhatók benne rumok, ginek, calvados-ok, armagnac-ok, cognac-ok. Fedezz fel új ízeket!

Július hónapban Francia Heteket tartunk!

Több mint 200 évvel ezelőtt a francia nép már javában zúgolódott. Végül az elégedetlenség 1789. július 14-én tetőzött, amikor a feldühödött párizsi tömeg elfoglalta a Bastille-t. Így kezdődött a nagy francia forradalom.

Fejet hajtva a hajdani hős forradalmárok és a francia italkultúra előtt, júliusban Francia Heteket tartunk. Armagnac, calvados, cognac, gin és rum kerül akciós kínálatunkba.

Egy igazán jó francia párlatnak sosem lehet nemet mondani: már az illatuk elvarázsol minket. Gondoljunk csak a Castarede armagnac-okra, amelyek fenséges, ízvilágukkal szinte a szemünk elé idézik azokat az egészséges, dús és édes szőlőszemeket, amelyekből ezek a zamatos párlatok készülnek.

De tobzódjunk tovább a francia párlatok kínálatában. Kóstold meg a Delamain ház különlegességeit! A Delamain Pale & Dry X.O. igen koros párlatok keveréke, amely kizárólag a Grand Champagne régió szőlőszemeiből készül.

Szerencsére mára már egyre jobban és többen ismerik a Christian Drouin calvados-ok almaillatos világát. Ha beleszimatolunk a palackba, gondolatban már a normandiai almáskertekben járunk, ahol a friss és üde gyümölcsöket szedik ehhez a páratlan francia almapárlathoz. Az első fűszeres és almás jegyekkel bíró korty után pedig érteni fogod, hogy miért is oly büszkék a franciák erre a párlatra.

Talán nem mindenki tudja, hogy létezik olyan francia párlat is, amely nem Európában készül, hanem a varázslatos karibi szigetvilágban, Martinique picinyke szigetén, amely korábban francia gyarmat volt.  Az itt készült agricole rhumot kizárólag a learatott cukornád levéből gyártják. Picit fás, tölgyes karakter, nem kevés fűszeres beütéssel és egy csipetnyi édességgel maga a rumimádók álma. Hogy mennyire ízletesek a francia típusú rumok, azt mostani kínálatunkban Te is tesztelheted, méghozzá akciós áron!

 

A nyár nagy slágere a gin: így ginimádók többféle gint is megízlelhetnek. A Citadelle kézműves ginek mindegyike nagy kedvenc lett itthon, de az „almás beütésű” Gin Christian Drouin miatt sem kell szégyenkezni.

 

 

 

A hónap dereka után pedig a GoodSpirit Shopunkban francia kóstolónapot tartunk, amelynek dátumáról facebook-oldalunkon tájékoztatunk benneteket. Már csak ezért is érdemes figyelni oldalunkat!

Ismerjétek meg teljes akciós kínálatunkat!

Armagnac Castarede VSOP (0,7 l, 40%)

Armagnac Castarede XO (0,7 l, 40%)

Armagnac Castarede 1997 (0,7 l, 40%)

Calvados Christian Drouin Selection (0,7 l, 40%)

Calvados Christian Drouin XO (0,7 l, 40%)

Christian Drouin La Blanche (0,7 l, 40%)

Cognac Delamain Pale and Dry XO (0,7 l, 40%)

Cognac Delamain Trio (3*0,2 l, 40%)

Cognac Pierre Ferrand Reserve (0,7 l, 42,3%)

Cognac Pierre Ferrand 10th Generation (0,5 l, 46%)

Gin Citadelle (0,7 l, 44%)

Gin Citadelle Reserve (0,7 l, 45,2%)

Gin Citadelle No Mistake Old Tom (0,5 l, 46%)

Gin Christian Drouin (0,7 l, 42%)

Rum Clement Shrubb Creole - Narancshéjon áztatott rumlikőr (0,7 l, 40%)

Rum Clement Mahina Coco likőr (0,7 l, 18%)

Rum Clement VSOP (0,7 l, 40%)

Rum JM Calvados Finish Batch 2. (0,5 l, 41,4%)

Rum JM Gold (0,7 l, 50%)

Rum JM VSOP Ajándékcsomag 2 pohárral (0,7 l, 43%)

FRANCIA PÁRLATAINKAT ÍZLELJÉTEK, SZERESSÉTEK!