Termékek Menü
0

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 500 3722
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Főszerepben a GIN és a Tonik

Júniusi akciókban joggal kap kellő rivaldafényt a GIN és a Tonik.
Ismerkedjetek meg a különleges ízvilággal.

Júniusi akciókban joggal kap kellő rivaldafényt a GIN és a Tonik: na, nem csak azért, mert e kellemes nyári hónapban ünnepeljük a Nemzetközi Ginnapot (World Gin Day – június 10), hanem azért is, mert a tavasz utáni első nyári hónap meleg nyárestéin – tegyük szívünkre a kezünket – ki ne fogyasztana el egy hűsítő, frissítő gin & tonik (G&T) csodát.  Elég csak a mediterrán hangulatot idéző Gin Mare kellemesen gyengéd ízére gondolni, de biztosan jó pont jár annak is, aki egy Bobby’s ginnel, vagy egy The Botanisttal jelenik meg a barátok által szervezett buliban. De akkor sem kell szégyenkezned, ha Caorunnt, illetve Kovalt választasz. Nézd meg gin – tonik akcióinkat, és válogass kedvedre.

 

A whiskyrajongókról sem felejtkeztünk meg. Számukra könnyed „nyári” blendeket (Pig's Nose, Lord Elcho) válogattunk, de a japán whiskyk is terítékre kerülnek (Nikka All Malt, Togouchi) hogy nagyobb legyen a repertoár.

 

Akik pedig egy munkában töltött kemény nap után, vagy éppen a jól megérdemelt szabadság ideje alatt más ízekkel is szívesen kísérleteznek, próbálják ki díjnyertes, elismert rumjaink (Chairman's Reserve, Clement Select Barrel) valamelyikét, de ha éppen maguknak vagy szeretteiknek kevernének egy szeretetitalt, érdemes kacérkodni a Clement Shrubb Creole, narancshéjon áztatott rumlikőrrel is.

 

 

 

 

 

 

Böngéssz kedvedre a whiskynet webáruházában, de ha jó társaságra vágysz, és szívesen elfogyasztanál  egy bártenderek által „összedobott”, kellemes gin&tonik kreálmányt, szeretettel várunk a GoodSpirit Bárban és a WhiskyShopban, a Veres Pálné utca 7-ben!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: teszt2