Blog

Féltucat díjat nyert a Teeling

A Teeling fennállása óta több mint kétszáz díjat nyert, most a több kilogrammnyi díjhoz hozzárakott még hatot a rangos Irish Whiskey Mastersen.

Több palackozást is nevetett a Teeling Whiskey Company az Irish Whiskey Masters versenyére – és milyen jól tette…

A WhiskyNetnél elérhető Teeling palackozások!

 

A Teeling vitte el a Show-t az Irish Whiskey Masters versenyen: nem kevesebb, mint hat aranyérmet gyűjtött be a 2022-ben Londonban megrendezett versenyen. A díjazott tételek között feltűnik a Teeling Small Batch, valamint a Teeling Single Malts termékcsalád is.

Ezek az italok nyertek díjakat

A Teeling zászlóshajója, a Teeling Small Batch nagy versenyben szerzett aranyérmet a Blended Irish Whiskey kategóriában, valamint négy aranyérmet gyűjtött be a Teeling Single Malts termékcsalád is, valamint egy aranyérem jutott a Single Pot Still kategóriában (Wonders of Wood kiadás) is a márkának.

Az Irish Whiskey Masters versenyt azért rendezik évről évre, hogy megtalálják és díjazzák a világ legjobb ír whiskey-márkáit. A The Spirits Business és a prémium italszakértőkből álló zsűri elnökletével vakkóstoláson értékelték a minőségi italokat, hogy kiderüljön, ki hódíthatja el a 2022-es év Irish Whiskey Masters díját.

Jack Teeling, a Teeling Whiskey alapítója és ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: "Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a nemzetközi szakmai versenyeken továbbra is kiemelkedően teljesítünk. 2012 óta arra összpontosítottunk, hogy új kategóriák létrehozásával és a már meglévő kategóriákon belül az ízek spektrumának bővítésével bővítsük az ír whiskey-k kínálatát a piacon. Szilárdan hiszünk a Teeling whiskey-k minőségében, de a folyamatos, független elbírálás magabiztosságot ad nekünk, hogy továbbra is azt csináljuk, amihez a legjobban értünk."

Itt érdemes megjegyezni, hogy az Irish Whiskey Mastersen nemrégiben szerzett aranyérmeken felül a Teeling Blackpitts Peated Single Malt whiskey-t az Év Whiskey-je címmel tüntették ki a New Orleans Spirits Competition versenyen.


Teeling Blackpitts Peated Single Malt (0,7l, 46%) 
2022. augusztus 30-ig kedvezményesen elérhető.

 

A WhiskyNetnél elérhető Teeling palackozások!

GRATULÁLUNK A TEELINGNEK AZ ELÉRT SIKEREIHEZ!