Hírek

Ezekre az italokra tuti igent mondasz: ízelítő októberi kínálatunkból

Októberi kedvezményes ajánlatunk számtalan meglepetést tartogat. A repertoár legalább olyan színes, mint az őszi természet.

Számos palackozásnál fel-feltűnnek az őszi természet színei és illatai: gyümölcsök, fűszerek, gyógynövények, frissen vágott fű, stb.

Októberi kedvezményes kínálatunk

A Citadelle Jardin d'Été gin tipikus példája a gyümölcsösségnek. E citrusos, francia gint az ital megálmodójának gyümölcsöskertje ispirálta. De a Kilchoman Szederlikőr, a Milk & Honey malt spirit 1 éves batch 1 That Boutique-y, a Caorunn gin, a Christian Drouin Hampden Angel calvados is ugyanúgy az ízekről és a természetről szól, mint a Rum Arhumatic Szőlő (Vinea Auri), hogy csak néhány példát említsünk.

A „kötelező” whiskykínálat mellett természetesen a rumosüvegek is előkerültek és a ginrajongóknak is megtalálják kedvenc palackjaikat. A vodka szintén nagy kedvenc, belőlük is ajánlunk néhány ízelítőt.

Ne hagyd az utolsó pillanatra: Készülj fel már most a Halloween-partikra!

Október végén már szervezhetjük a Halloween-i partykat, amelyek egyre népszerűbbek hazánkban is. Hidd el, hirtelen itt lesz a Halloween: légy előrelátó, és töltsd fel bárszekrényedet! Így nem érhet váratlanul, ha betoppan hozzád a baráti társaság az este folyamán, vagy spontán bulit szerveztek.

 

OKTÓBERI AKCIÓS TERMÉKEK LISTÁJA

 

Akcióink szeptember 30-tól október 26-ig érvényes, vagy a készlet erejéig.
 

ÖSSZES AKCIÓS TERMÉK

Októberben is tervezünk több villámakciót (és még egyéb meglepetésekkel is készülünk), így érdemes nézni webáruházunkat és Facebook-oldalunkat.