Hírek

Ezeket a termékeket imádni fogod!

Kóstoltál már prémium italokat prémium csokikkal? Most tesztelheted briliáns összecsomagolásainkat! És más kiváló palackozásokat is felfedezhetsz.

Az alábbi szimbiózisban lévő csoki-ital kombókat a Harrer Csokoládé és a WhiskyNet szakértői válogatták össze. Az alábbi ízkombinációk garantáltan ízleni fognak. Stílusos ajándékként is megállják a helyüket.

Cognac Delamain Pale & Dry XO és Harrer Madagascar 72% csokoládé (0,7 l, 40%)

Nikka Coffey Grain és Harrer Venezuela 56% (0,7 l, 45%)

Arran 2006 Tokaji Cask Finish Batch 4. és Harrer Luka Carenet Sauvignon (0,7 l, 46%)

Rum Diplomático Exclusiva Díszdobozban és Harrer Venezuela 68% (0,7 l, 40%)

Kilchoman Sanaig és Harrer sós karamellás tejcsokoládé (0,7 l, 46%)

 

Összes csokis összecsomagolást itt találod!

 

 

 

Egy többarcú whisky igazi skót csavarral!  AKCIÓBAN!

Remarkable Regional Malts 10 éves - With a Twist

Egy különleges whisky, amely Skócia minden whiskyrégiójának sajátosságát magán viseli. A palackhoz tartozó díszdoboz pedig tökéletesen visszatükrözi az ital beltartalmát, hisz középen van egy forgatható rész (with a twist), így a régiókat képviselő hősök testéhez tetszőleges fejeket állíthatunk be: ezzel még szemléletesebbé válik ez a kiváló kevert malátawhisky. A palackozás a Douglas Laing páratlan kreativitását tükrözi! Stílusos ajándék lehet!

 

 

 

Kilchoman Machir Bay ajándékcsomag (0,7 l, 46%)

2015-ben immáron negyedik alkalommal jelent meg a Kilchoman Machir Bay-re keresztelt maltja. Az Islay sziget legszebb partszakaszáról elnevezett ital, különböző korú (5 és 6 éves), bourbon, illetve Oloroso sherry hordóban érlelt whiskykből lett megalkotva. A kitűnően sikerült, díjnyertes 2012-es kiadás óta minden évben kiadásra kerülő a Machir Bay, amely által nyomon követhetjük, hogyan fejlődik ez a fiatal malt az évek múlásával. Islay-rajongóknak különösen ajánljuk!

Ebbe a csomagba a palack mellé két, logózott kristálypohár is került, amely a hivatalos (single malt) whiskys pohárnak tekinthető.

 

 

 

 

 

 

Narancshéjon áztatott rumlikőr – Telitalálat karácsonyra! MOST AKCIÓBAN!

Ínycsiklandóan édes, narancsos-csokoládés ízkavalkád. A rumlikőr díszdobozos verziója.

Próbáld ki tonikkal! Pakold meg jégkockával a Shrubb-poharat, majd tölts rá ízlés szerint 3-5 cl Shrubb Creole-t, végül jöhet a tonik. Vékony szelet narancshéjjal díszítheted.

Rum Clement Shrubb Creole Ajándékcsomag (0,7 l, 40%)

 


 

 

 

Nikka Days (0,7 l, 40%)  -  Újabb csoda érkezett a Felkelő Nap országából!

A Nikka mindig is a kultúrák kereszteződésénél, a Kelet és a Nyugat, a Természet és az Ember, a Hagyomány és az Innováció között állt. Minden nap egy új út, amely folyamatosan tanul a korábbiaktól. A Nikka Days, a márka legújabb alkotása, amely nagyszerűen kifejezi ezt a lelkiállapotot. Benne keveredik a gabonawhiskyk lágysága, gyengédsége és az enyhén tőzeges jelleg. Krémes, gyümölcsös, bársonyosan sima whisky: mind kezdőknek, mind gyakorlott whiskyfogyasztóknak tud olyat nyújtani, amitől szerethetővé válik.

 

 

 

 

Tegyél szert skót és ír ajándékokra pofonegyszerűen!

Szeretnél egy Teeling-sapka vagy egy Teeling Jar tulajdonosa lenni?

Ha bármilyen Teeling 0,7 l-es terméket vásárolsz (whiskynet.hu, GoodSpirit Shop, C+C Bolt), és a vásárlásod összértéke eléri a 25.000,Ft-ot, akkor ajándék Teeling sapka vagy Teeling Jar jár a vásárlásod mellé.

Teeling termékek

 

 

 

 

 

 

Ajándék Woodford Rye és Togouchi premium termékekhez!

Ha Woodford Rye whiskey-t vásárolsz nálunk bármely helyszínen (GoodSirit Shop, webshop, C+C Bolt) ajándék pohár jár hozzá.

ÉS…

Amennyiben Togouchi premium whiskyt vásárolsz, 1 db Togouchi-poharat adunk ajándékba.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy imádni való gin ajándékcsomagban

Gin Bobby's Ajándékcsomag (0,7 l 42% +2 db J.Gasco Indian Tonic 0,2 l + gin fűszer)

Az ajándékcsomag tartalma 2 üveg prémium J.Gasco Indian Tonic és egy kémcső, mely a gin fűszerességét kiemelendő szegfűszeget tartalmaz. Lenyűgöző ízkavalkád!