Hírek

ELSŐ hazai WhiskyFesztivál: 2020. május 16. Vegyél részt te is!

Voltál már olyan fesztiválon, amelyen a téma szakértőjét hallgatva kóstolhatsz többféle prémium whiskyt úgy, hogy közben ki sem kell mozdulnod a lakásból?

A World Whisky Day-hez kapcsolódóan a WhiskyNet elhozza neked a "karanténfesztivál" élményét!

Válassz a hozzád legközelebb álló LIMITÁLT #maradjotthon whiskycsomagjaink közül, és csatlakozz 2020. május 16-án 14 órától a négy online tasting egyikéhez, vagy ha bírod az iramot, fesztiválozz velünk egész délután!

A Whisky kóstolócsomagok személyes átvétellel megvásárolhatóak boltjainkban egészen május 16-ig, illetve a készlet erejéig.

 

A kóstoló előadások csatornáinkon bárki számára ingyenesen elérhetőek lesznek.

 Program:

14.00-14.20 Ismerd meg az Adelphit! - Bennfentes információk Antonia Bruce márkaképviselőtől                            

14.30-15.15 Hagyománykövetés és megújulás egyben

15.45-16.30 Körutazás Skóciában a Douglas Laing blendjeivel        

17.00-17.45 Mit rejt a piros ajtó?  Ian McWilliam kalauzolásával    

18.15-19.00 Miért szeretjük a füstöset?

Programok részletesen:

Ismerd meg az Adelphit!  - Beszélgetés Antonia Bruce-szal 

Magyarországon egyedülálló módon a WhiskyNetnél érhetők el az exkluzív független palackozó különleges és limitált single malt whiskyjei, amelyek megérdemlik a figyelmet.

Az Adelphi csak a legjobb minőségű hordókkal dolgozik, így minden palackozás különleges jelleget ölt, amely olyan, mint a pillanat: egyedi és megismételhetetlen.   Bennfentes információk a márka képviselőtől. Szó lesz többek között hordó szelekcióról, a készülő Ardnamurchan párlatról, és olyan különleges palackozásokról is, mint a Glover.      

14.30 órától James Kilgannonnal együtt tudod kóstolni az ír Teeling legjobbjait.            

Hallottál már, vagy akár kóstoltad is Mihaszna, Nagy Péter, Félénk Vadállat és az Ínyenc elnevezésű párlatokat? Ugye furcsán hangzik? Kipróbálnád?

15:45-től kollégánk fogja megismertetni veletek a Douglas Laing független palackozó történetét, illetve az ötletes, humoros és díjnyertes megjelenéseiről híres Remarkable Regional Malts blended sorából Speyside, Lowland, Highland, és a Islay szigetek ízvilágainak esszenciáit.

LIMITÁLT csomagunkban a The Epicurean lowlandi malátakeveréket 0,7 l-es kiszerelésben találod meg, amelyhez ajándékba jár egy RRM kóstolópohár!

17.00 órától Ian McWilliam kalauzolja el az érdeklődőket a legrégebbi családi lepárló, a Glenfarclas történeteibe, miközben elismert és keresett nedűit kóstolhatjuk.

LIMITÁLT elérésű csomagunkban a klasszikus és ezüstérmes Glenfarclas 10 éves single maltot 0,7 l-es kiszerelésben találod meg a csomagban!

                                 

Szereted a markánsabb ízvilágot? Akkor ezt ne hagyd ki!

18.15 órától dolgoztasd meg az ízlelőbimbóidat, és merülj el a füstös whiskyk között!

Legyél a #maradjotthon WhiskyFesztivál bevállalós arca!

A csomagban találsz egy Kilchoman Sanaig 0,7 l-es kiszerelést, amely kötelező alapdarab a füstös ízvilágot kedvelő ínyenceknek!

 

Ahhoz, hogy csomagod biztosan időben eljusson hozzád, kérd kiszállítással, illetve a fizetési módnál válaszd a bankkártyás fizetést vagy előre utalást!

                                  

A csomagok szállítása díjmentesen történik és természetesen mintaboltjainkat is megjelölheted átvételi pontnak.

Friss információkért kövesd eseményünket Facebook-on: #maradjotthon WhiskyFesztivál

 

A Whisky kóstolócsomagok személyes átvétellel még megvásárolhatóak boltjainkban egészen május 16-ig, illetve a készlet erejéig.