Hírek

Elindult: GOODSPIRIT FOTÓPÁLYÁZAT 2023 - PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Vedd elő a mobilodat vagy a fényképezőgépedet, készíts szuper képeket, küldd be és nyerj! Fotópályázatunk összdíjazása 300.000 Ft értékű kupon.

A WhiskyNet Kft. fotópályázatot hirdet, amelynek központi témája a kulturált italfogyasztás, a minőségi és prémium italok, koktélok megjelenítése, bemutatása, kapcsolódva a közösségekhez, társaságokhoz, különböző rendezvényekhez, eseményekhez, utazáshoz, stb. A pályázatot az alábbi kategóriákban hirdetjük meg.

Kategóriák:

1. GoodSpirit

Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek a következő témákat fogalják magukba: prémium ital és a kreativitás, olyan életérzések, amelyek a minőségi italokhoz koktélokhoz köthetők. Ez voltaképpen „szabadon választott” kategória. Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkoss nagyszerű, kreatív képeket a tág értelemben vett „GoodSpirit” életérzésről, amelyben azért az alkotásnak ábrázolni kell a minőségi italt is. Éppen ezért - kizárólag ebbe a kategóriába -, a fotókon kívül más képzőművészeti alkotások is beküldhetők: például grafika, festmény, digitális kép, rajz, homokrajz, stb.

2. GoodTravel

Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek utazások (belföld, külföld), túrázások, a szabadban töltött alkalmak során különleges, egyedi és vagány helyszíneken készültek, és ilyen körülmények között ábrázolják a minőségi italt, koktélt, stb.

3. GoodParty

Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek a minőségi italfogyasztást mutatják be egy közösségben, társaságban, ahol emberek, arcok, aktivitások látszanak, például egy közös eseményen partyn, grillezésen, születésnapi asztalnál, stb.

4. WhiskyNetFavourite

Ebbe a kategóriába olyan alkotásokat várunk, amelyek kizárólag azokat a termékeket jelenítik meg – akár koktélok formájában is – elegáns környezetben, amelyeket a WhiskyNet ebben a kategóriába meghatározott. Az alábbi listából tudod kiválasztani az(oka)t az italt/italokat, amelyek megjelenítését várjuk a pályázaton.  A különböző italmárkák bármelyik palackozása megfelelő lehet. Ezeket az italokat akár kedvezményesen is el tudod csípni a pályázat ideje alatt. 

Kizárás és kitiltás szabályzata

Kizárólag csak azokat az alkotásokat tudjuk elfogadni, amelyek megfelelnek a kiírás szabályzatában foglalt feltételeknek. Részegséget vagy bódult állapotot, illetve társadalmi normák szerint nem elfogadott, obszcén jeleneteket megjelenítő képeket kizárjuk a pályázatból. Továbbá kizárjuk azokat a pályázatokat, amelyek túlfogyasztásra vagy fiatalkorúakat alkoholfogyasztására buzdítanak, vagy a magyar jogszabályoknak nem megfelelő fogyasztást kommunikál (pl. vezetés közben) vagy bármi testi épséget veszélyeztető tevékenység közbeni fogyasztást mutat be.

Pályázati feltételek
A pályázaton olyan természetes személyek vehetnek részt, akik betöltötték 18. életévüket.
Egy kategóriába beküldhető pályaművek maximális száma: legfeljebb 2 db kép
A pályázati anyaguk benyújtásával (továbbiakban: nevezés) a pályázó nyilatkozik arról, hogy pályaművei minden szempontból megfelelnek jelen pályázati kiírásnak és rendelkezik a kép szerzői jogával. Tehát, ha olyan személy/személyek jelennek meg a benyújtott pályázati anyagon, amelyek felismerhetők, a pályázó a nevezéssel elfogadja, hogy rendelkeznie kell a művön megjelenített személyek hozzájárulásával.
A WhiskyNet munkatársai és a munkatársak hozzátartozói indulhatnak a versenyen, de díjazásban nem részesülhetnek.


Technikai tudnivalók, beküldendő anyagok képmérete:

A beadandó képfile csak JPEG-fájl lehet és minimum 1 MB, maximális mérete 1,8 MB lehet. Szükség esetén bekérjük az eredeti képet is.

A beküldendő pályaműveket a következő módon kell elnevezni:

kategória száma és neve_beküldő neve_kép címe

példa: 1_GoodSpirit_Kiss_János_whiskys_életérzés

A pályaművek beküldése:
Az alkotásokat a jatek@whiskynet.hu e-mail címre kell elküldeni a pályázati naptárban megjelölt időpontig. A pályázati e-mailben kérjük megadni a pályázó teljes nevét és telefonszámát.


Pályázati naptár
Beküldés kezdete: 2023. augusztus 02.
Beküldés vége: 2023. szeptember 30.
Közönségdíj szavazás vége: 2023. október 08.
Zsűrizés: 2023. október 10.
Díjazás: 2023. október 18-ig
A beérkezett alkotásokból a terveink szerint kiállítást szervezünk. Ennek részleteivel később jelentkezünk.

Szerzői jogok
A pályázaton résztvevők nevezésükkel egyidejűleg hozzájárulnak képeik kiállításon, vagy a WhiskyNet tevékenységét propagáló minden egyéb elektronikus és nyomtatott publikációkban.

Etikai elvárások
Amennyiben a zsűrizés során aggály merül fel a pályázatra küldött képekkel kapcsolatban, a
WhiskyNet, mint a pályázat kiírója felhívja a szerző figyelmét a felmerült bizonytalanságokra, amelyre a szerzőnek írásban kell reagálnia a megadott határidőig. A beérkező megjegyzés birtokában a zsűri dönt az aggályos képek és a pályázó további sorsáról.

Elbírálás
A pályamunkákat a WhiskyNet zsűrije bírálja el.

A közönségszavazatnál a WhiskyNet facebook-oldalán a pályázati mappába feltöltött képekre lehet szavazni a megadott időintervallum között. A legtöbb szavazatot kapott fotó nyeri a közönségdíjat

Kifogás, panasz, fellebbezés:
A Zsűri szakmai, valamint a pályázatkiíró etikai döntései ellen nem lehet jogorvoslattal élni.

Díjazás
A pályázat kiírója (WhiskyNet Kft.) a felsorolt kategóriákban csak az első helyezettet díjazza, és egy közönségdíjat is kioszt A kategóriák díjazottjai és a közönségdíjat elnyerő képek szerzői a következő jutalomban részesülnek.

Kategóriadíj (1. helyezetteknek): 60.000.- Ft levásárolható WhiskyNet-kupon, amely a whiskynet.hu webáruházban vásárolható le. A kupon érvényes 2023.12.31-ig.

Közönségdíj: 60.000.- Ft levásárolható WhiskyNet-kupon, amely a whiskynet.hu webáruházban vásárolható le. A kupon érvényes 2023.12.31-ig

Adatvédelem, adatkezelési szabályok
A pályázat kiírója, adatkezelője és adatfeldolgozója: WhiskyNet Kft.
A Pályázó az alábbi személyes adatokat adja meg: vezetéknév, keresztnév, értesítési cím, e-mail cím, telefon

Az adatkezelés célja: A „GoodSpirit Fotópályázat 2023” című fotópályázatra
jelentkezők azonosítása, a pályázati elbírálás és zsűrizés feladatainak ellátása, a pályázatra
benyújtott képek felhasználása során a szerzők azonosítása, a felhasználási jogok
biztosítása.

A pályázattal kapcsolatos információk megtalálható a www.whiskynet.hu honlapon.

A kiíró fenntartja a jogot a változtatásra!

MINDENKINEK SIKERES PÁLYÁZÁST KÍVÁNUNK!

WhiskyNet Kft.