Elindult Adományprogramunk 6. ciklusa

Tovább folytatódik Adományprogramunk. Segíts Te is, ha megteheted! A 6. ciklusban akár SPRINGBANK palackozást is nyerhetsz!

Sikeresen lezártuk adományprogramunk 5. ciklusa. Az eredmények összegzése zajlik, a nyertesekről később tájékoztatunk benneteket.
Természetesen a „hagyományt” a 6. ciklusunkban is folytatjuk, hiszen, az adományozó kedvű vásárlóink közül néhányan értékes palackokat nyerhetnek a 6. ciklus végén. Ráadásul nem is akármilyen palackokat, elég csak a sokak által kedvelt és népszerű SPRINGBANK palackokra gondolni. 

A WhiskyNet Adományprogramjának most futó ciklusában a következő három szervezetet tudjátok támogatni:
1. Igazgyöngy Alapítvány
2. Romaversitas Alapítvány
3. Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület
(A szervezetekről alább részletesen is olvashatsz)

Így tudsz adományozni

Ha rendelési folyamatod végén úgy érzed, hogy kicsit te is hozzájárulnál, hogy jobb legyen a Világ, válaszd ki az általad támogatni kívánt alapítványt, majd a támogatás metódusát, ami a következő lehet:
1.     A fizetendő összeg felkerekítése
2.     Egyedi adományösszeg megadása
Az adomány a WhiskyNet számlájára érkezik, az alapítványnak vagy egyesületnek nevesítve, ahonnan mi negyedévente utaljuk tovább egy összegben a beérkezett támogatásokat. A támogató személy minden egyes adományáról a termék számlájától független pénzügyi bizonylatot kap.
A beérkezett adományok mértékéről időről időre nektek is hírt adunk felületeinken.

ADOMÁNYODDAL NYERHETSZ IS!
Hogy mi is kicsit ösztönözzük az adományozó kedvet, minden ciklus végén felajánlunk 1-1 érdekesebb, limitált palackozást a legtöbbet (legnagyobb összeget) adományozónak mindhárom szervezet tekintetében külön-külön is.
Mint minden ciklus végén, most is, az összes adományozó között mindhárom szervezet esetében pluszban kisorsolunk egy-egy értékes italt. Lásd alább. 

2024. március – 2024. augusztus – 6 ciklus szervezetei:
• Igazgyöngy Alapítvány
• Romaversitas Alapítvány
• Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület

A 6. ciklusra (2024. március – 2024. augusztus) a WhiskyNet a következő exkluzív nyereményeket ajánlja fel a nyerteseknek:
A három kategória legtöbbet adományozójának: 

Mindhárom alapítvány esetén a legtöbbet adományozó egy-egy limitált, különleges palackot nyer:

Springbank 10 éves Palo Cortado whisky (0,7L / 55%)


Mindhárom alapítvány esetén egy-egy kiváló skót single malt whiskyt sorsolunk az összes adományozó között:

Springbank 10 éves 2023 whisky (0,7L / 46%)

A HÁROM SZERVEZET BEMUTATKOZÁSA

Igazgyöngy Alapítvány
Az alapítvány 1999 óta működik egy hátrányos helyzetű kistérségben, Berettyóújfalu környékén. Egyik feladatuk a tehetséggondozás, különös tekintettel a generációs szegénységben élő gyerekekre. Ezt egy alapfokú művészeti iskola fenntartásával végzik. Tanítványaik 70%-a hátrányos helyzetű, sokan köztük mélyszegénységben élő gyermek. Az oktatás mellett esélyteremtő, terepi munkát is végeznek. 20 évre tervezett stratégiájukban az oktatás-családgondozás, közösségfejlesztés, intézményi együttműködés hármas pillére a meghatározó. Tevékenységükben fontos elem a munkahelyteremtés is. A következő generációért dolgoznak, de a mostani generáció támogatását kiépítve. Eredményeik miatt egyre többen keresik őket itthon és külföldön. Szociális innovációik nemzetközi szinten is díjazottak.

Romaversitas Alapítvány
A Romaversitas Alapítványnál egy igazságos társadalomért dolgozunk. Olyanért, ahol nem jelent behozhatatlan hátrányt a szegénység, a származás, a másság. Hiszünk abban, hogy az esélyteremtés kulcsa az oktatás. 
Roma fiatalokat kísérünk a vágyaik felé vezető úton, hogy továbbtanulhassanak, diplomás szakemberekké váljanak, és a nehézségeket leküzdve kiteljesítsék tehetségüket, megvalósítsák céljaikat, és tudásukkal gazdagítsák a magyar társadalmat.
Támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy a fiataloknak magas minőségű nyelvi képzést, tantárgyi felkészítést, egyéni mentorációt, készségfejlesztő képzéseket és karriertanácsadást biztosítsunk.
 

Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület
Állatvédelmi elkötelezettségük ún. holisztikus szemlélettel párosul. Szilárd meggyőződésük, hogy a világ minden állata megérdemli az emberi védelmet, a fajának és fajtájának megfelelő tartást és gondoskodást. Hisznek abban, hogy az ember születésénél fogva kötelezettséget kell érezzen az állatok méltányos kezelése, elfogadása, gondozása iránt.

Már a hazai 1997. évi állatvédelmi törvény is megfogalmazza: „Annak tudatában, hogy az állatok érezni, szenvedni és örülni képes élőlények, tiszteletben tartásuk, jó közérzetük biztosítása minden ember erkölcsi kötelessége.”

Vallják, hogy a hosszú távú, kitartó felvilágosító munka, az állatvédelmi szemlélet és gyakorlat széles körű társadalmi terjesztésével, sikerül általánossá tenni a felelős állattartás gondolatát a lakosság körében.
Környezetünkben, mindennapi munkánk során sok jó embert, állattartó gazdát ismertünk meg, akik felelősen, odafigyeléssel és kellő tisztelettel tartják állataikat.

Szomorúan tapasztaljuk azt is, hogy még mindig vannak az állatok iránt közömbös, felelőtlen, sokszor ellenséges emberek – az ilyen hozzáállás sokszor állatkínzással is párosul. Ezért – bár az állatmenhely önmagában nem megoldás -, még mindig szükség van állatmenhelyekre.

Köszönjük!
A WhiskyNet csapata