Oldalunk cookie-kat használ, amelyek segítségével magasabb színvonalú vásárlói élményt tudunk nyújtani látogatóink részére. Az oldal böngészésével beleegyezik a cookie-k használatába. További információt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban talál.

Termékek Menü

Fejléc hívjon minket

  • Hívjon
  • Minket!
  • +36 20 515-1515
  • H-P: 8:30 - 17:00 ig

Egyéb italokról

Ebben a menüpontban olyan italokról olvashatsz, melyek gyártása és fogyasztása legalább akkora hagyománnyal rendelkezik a világ különböző tájain mint Skóciában és Írországban a whisk(e)y.

Dél Amerikában a rum, Oroszországban a vodka, Franciaországban a cognac az ország "nemzeti itala", de az armagnac és a calvados is rendkívül népszerű. Ezek - és a többi minőségi párlat - története évszázadokra nyúlik vissza, fejlődésük, elterjedésük összemosódik az országok történelmével.

Bár a gyártási technológia és a fogyasztási szokások sokat változtak az idők folyamán, egy dolog állandó: csakis kiváló alapanyagok felhasználása, rendkívüli odafigyelés az előállítás során, magas minőség és annak megfelelő kiszerelés teszi különlegessé és vonzóvá ezen párlatokat.