Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Togouchi 15 éves (0,7L / 43,8%)

49 990 Ft

Togouchi 15 éves (0,7L / 43,8%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Minimum 15 évig érlelt párlatokból megalkotott whisky Japánból.
Tovább olvasom
Enyhén füstös

Togouchi 15 éves (0,7L / 43,8%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

49 990 Ft (128,77 EUR)
71 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
53 390 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
15 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43.8 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Sherry és brandy hordó
Illat
Könnyű piskóta fahéjjal, körte, kiegészülve száraz-földes hatásokkal.
Íz
Diós maláta, tejcsoki, kömény.
Lecsengés
Bors, vanília, tőzeg.
Gyártó
N.A.
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Érlelési idő
15 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43.8 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Sherry és brandy hordó
Illat
Könnyű piskóta fahéjjal, körte, kiegészülve száraz-földes hatásokkal.
Íz
Diós maláta, tejcsoki, kömény.
Lecsengés
Bors, vanília, tőzeg.
Gyártó
N.A.
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán

Leírás

A japán whiskyk sok elismerést és tiszteletet vívtak ki maguknak az elmúlt években világszerte. Nem hiába, hisz letisztult, könnyed, mégis tartalmas stílusával a japán whisky külön kategóriát alkot a világ párlatainak sorában.

A Togouchi egy honosított japán blended whisky. Ez azt jelenti, hogy a lepárlás nem Japánban történik, hanem Skóciából és Kanadából importálják a párlatot. Az érlelést és keverést már a japánok végzik. Az érleléshez sherry- és brandys hordókat használnak, amelyeket meglepő módon egy elhagyott, 361 méter hosszú, vasúti alagútban pihentetnek. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, ahol ez a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky- importba, érlelésbe és keverésbe.

Tölgyfás, földes, fűszeres karakterű whisky, amelyet tehát 18 évig érleltek egy vasúti alagútban, ami által az átlagosnál intenzívebb kölcsönhatás jött létre a fa és a párlat között.

A japán whiskyk sok elismerést és tiszteletet vívtak ki maguknak az elmúlt években világszerte. Nem hiába, hisz letisztult, könnyed, mégis tartalmas stílusával a japán whisky külön kategóriát alkot a világ párlatainak sorában.

A Togouchi egy honosított japán blended whisky. Ez azt jelenti, hogy a lepárlás nem Japánban történik, hanem Skóciából és Kanadából importálják a párlatot. Az érlelést és keverést már a japánok végzik. Az érleléshez sherry- és brandys hordókat használnak, amelyeket meglepő módon egy elhagyott, 361 méter hosszú, vasúti alagútban pihentetnek. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, ahol ez a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky- importba, érlelésbe és keverésbe.

Tölgyfás, földes, fűszeres karakterű whisky, amelyet tehát 18 évig érleltek egy vasúti alagútban, ami által az átlagosnál intenzívebb kölcsönhatás jött létre a fa és a párlat között.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.