Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A Yoichi és párja a Miyagikyo Non Age, 2008-ban kezdte pályafutását, és igen hamar nagy népszerűségre tett szert a Távol-Keleten, valamint Európában. Ez a két, kormeghatározás nélküli fiatal ital kiváló bevezetést nyújt a japán whiskyk világába. A Nikka két lepárlójából származó whiskyk közül, a Yoichi tiszta, enyhén tőzeges, a Miyagikyo pedig lágyabb, krémesebb karakterű ital.
A Miyagikyo lepárló Észak-Japánban, Honshu szigetén, a Miyagi tartományban, egy gyönyörű és érintetlen, a hegyektől teljesen körbezárt vidéken fekszik. Erre utazva Masataka Taketsuru úr, a Nikka cég alapítóatyja egyből felismerte, hogy a környék nagyon is alkalmas whisky készítésére. Az itteni páratartalom és a csípős, hűvös levegő a lágy, könnyű árpamalátát, az üzemet körbeölelő két folyó pedig a tiszta vízutánpótlást biztosítja.
A Yoichi és párja a Miyagikyo Non Age, 2008-ban kezdte pályafutását, és igen hamar nagy népszerűségre tett szert a Távol-Keleten, valamint Európában. Ez a két, kormeghatározás nélküli fiatal ital kiváló bevezetést nyújt a japán whiskyk világába. A Nikka két lepárlójából származó whiskyk közül, a Yoichi tiszta, enyhén tőzeges, a Miyagikyo pedig lágyabb, krémesebb karakterű ital.
A Miyagikyo lepárló Észak-Japánban, Honshu szigetén, a Miyagi tartományban, egy gyönyörű és érintetlen, a hegyektől teljesen körbezárt vidéken fekszik. Erre utazva Masataka Taketsuru úr, a Nikka cég alapítóatyja egyből felismerte, hogy a környék nagyon is alkalmas whisky készítésére. Az itteni páratartalom és a csípős, hűvös levegő a lágy, könnyű árpamalátát, az üzemet körbeölelő két folyó pedig a tiszta vízutánpótlást biztosítja.