Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Miyagikyo 10 éves (0,7L / 45%)

139 990 Ft

Miyagikyo 10 éves (0,7L / 45%)

RAKTÁRON: 1 db
A Miyagikyo korjelölt változata ma már nem kapható
Tovább olvasom

Miyagikyo 10 éves (0,7L / 45%)

RAKTÁRON: 1 db

Webshop bruttó ár

139 990 Ft (360,6 EUR)
199 986 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
139 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
NIKKA
Illat
Tiszta és könnyed, virágos, gyümölcsös, egy leheletnyi fenyő illattal a háttérben.
Íz
Selymesen testes, rengeteg gyümölcsös íz és a tölgyfahordó borokból is ismert hatása fedezhető fel.
Lecsengés
Kellemes és itt is mintha egy kis boros ízt éreznénk visszaköszönni.
Gyártó
NIKKA
Brand
Miyagikio
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Érlelési idő
10 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
NIKKA
Illat
Tiszta és könnyed, virágos, gyümölcsös, egy leheletnyi fenyő illattal a háttérben.
Íz
Selymesen testes, rengeteg gyümölcsös íz és a tölgyfahordó borokból is ismert hatása fedezhető fel.
Lecsengés
Kellemes és itt is mintha egy kis boros ízt éreznénk visszaköszönni.
Gyártó
NIKKA
Brand
Miyagikio
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán

Leírás

Taketsuru Masataka, aki egy sake lepárló tulajdonosának fiaként Skóciában tanulmányozta a whiskygyártás módszereit, volt a mára világhírűvé vált japán whiskyipar megteremtője. Japán első üzemét, a Yamazakit is ő alapította, igaz akkor még a SUNTORY konglomerátum égisze alatt, de később a NIKKA cég alapító tulajdonosaként további két lepárlót is létrehozott japán északi részén. Ezek közül a második volt a Sendai városában, két folyó találkozásánál 1969-ben felépített ’SENDAI’ lepárló. A Sendai lepárlóban gabona whiskyt is gyártanak a NIKKA blendjei számára. Az itt készülő ’single malt’-okat a MIYAGIKYO márkanév alatt palackozzák. A Miyagikyo nagyon közel áll a Skót lowland-i whiskyk ízvilágához: rendkívül lágy, könnyed, tiszta és édesen gyümölcsös, ezáltal rendkívül könnyen fogyasztható Japán malátawhisky.
Taketsuru Masataka, aki egy sake lepárló tulajdonosának fiaként Skóciában tanulmányozta a whiskygyártás módszereit, volt a mára világhírűvé vált japán whiskyipar megteremtője. Japán első üzemét, a Yamazakit is ő alapította, igaz akkor még a SUNTORY konglomerátum égisze alatt, de később a NIKKA cég alapító tulajdonosaként további két lepárlót is létrehozott japán északi részén. Ezek közül a második volt a Sendai városában, két folyó találkozásánál 1969-ben felépített ’SENDAI’ lepárló. A Sendai lepárlóban gabona whiskyt is gyártanak a NIKKA blendjei számára. Az itt készülő ’single malt’-okat a MIYAGIKYO márkanév alatt palackozzák. A Miyagikyo nagyon közel áll a Skót lowland-i whiskyk ízvilágához: rendkívül lágy, könnyed, tiszta és édesen gyümölcsös, ezáltal rendkívül könnyen fogyasztható Japán malátawhisky.

0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.