Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Akashi 5 éves Sherry Cask díszdobozban (0,5L / 50%)

49 990 Ft

Akashi 5 éves Sherry Cask díszdobozban (0,5L / 50%)

RAKTÁRON: 5 db
Kizárólag sherryhordóban utóérlelt japán single malt whisky.
Tovább olvasom

Akashi 5 éves Sherry Cask díszdobozban (0,5L / 50%)

RAKTÁRON: 5 db

Webshop bruttó ár

49 990 Ft (128,77 EUR)
99 980 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
53 390 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
5 év
Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
50 %
Palackozó
WHITE OAK DISTILLERY
Hordótípus
Sherry
Gyártó
WHITE OAK DISTILLERY
Brand
Akashi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Érlelési idő
5 év
Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
50 %
Palackozó
WHITE OAK DISTILLERY
Hordótípus
Sherry
Gyártó
WHITE OAK DISTILLERY
Brand
Akashi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán

Leírás

Ez a palackozás teljesen összhangban van ennek a kis családi kézműves lepárlóüzemnek a hagyományaival. 

50%-os abv-vel palackozták ezt a single malt whiskyt, megőrizve így minden aromás gazdagságát, hogy tisztán vagy néhány csepp vízzel enyhén hígítva kinyílhasson poharunkban.

Az Akashi whiskyt a White Oak lepárlóban készítik, a Kobe-tól nyugatra fekvő Akashi városában, a tengerparttól nem messze. A lepárlót az Eigashima Shuzo (a 17. század óta működő) cég alapította, amely 1888 óta készít sake-t és shochu-t. Bár már 1919-ben engedélyt kaptak whisky előállítására, csak 1984-ben - amikor átköltöztek jelenlegi helyükre a White Oak lepárlóba - kezdtek el ténylegesen whiskyt készíteni. A whiskylepárlóban mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.

   

Ez a palackozás teljesen összhangban van ennek a kis családi kézműves lepárlóüzemnek a hagyományaival. 

50%-os abv-vel palackozták ezt a single malt whiskyt, megőrizve így minden aromás gazdagságát, hogy tisztán vagy néhány csepp vízzel enyhén hígítva kinyílhasson poharunkban.

Az Akashi whiskyt a White Oak lepárlóban készítik, a Kobe-tól nyugatra fekvő Akashi városában, a tengerparttól nem messze. A lepárlót az Eigashima Shuzo (a 17. század óta működő) cég alapította, amely 1888 óta készít sake-t és shochu-t. Bár már 1919-ben engedélyt kaptak whisky előállítására, csak 1984-ben - amikor átköltöztek jelenlegi helyükre a White Oak lepárlóba - kezdtek el ténylegesen whiskyt készíteni. A whiskylepárlóban mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.

   



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.