A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

George Dickel No.12 (1L / 45%)

22 690 Ft

George Dickel No.12 (1L / 45%)

NINCS KÉSZLETEN
A Jack Daniels mellett erősíti a Tennessee whisk(e)y-k egyébként nem túl nagy létszámú csapatát!
Tovább olvasom

George Dickel No.12 (1L / 45%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

22 690 Ft (58,8 EUR)
22 690 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
23 890 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
GEORGE DICKEL DISTILLERY
Gyártó
N.A.
Italkategória
Amerikai Whiskey
Régió
Tennessee
Brand
George Dickel
Ürtartalom
1 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
GEORGE DICKEL DISTILLERY
Gyártó
N.A.
Italkategória
Amerikai Whiskey
Régió
Tennessee
Brand
George Dickel

Leírás

 Az 1870-ben George A. Dickel által alapított lepárló több szempontból is különleges. Eltérően minden más az Egyesült Államokban készített whiskeytől, a George Dickel saját párlatára az „e” nélküli – hűen a skót hagyományokhoz – „whisky” kifejezést használja. Az alapító számára ugyanis a minőség terén a legjobb skót whiskyk számítottak etalonnak. Nem úgy a készítési eljárásnál. George Dickel rájött arra, hogy a télen palackozott italok simábbak, mint a nyáriak, ezért a minél bársonyosabb ízhatás érdekében a szénszűrés előtt lehűtötte a whiskyt. Ezt a készítési eljárást – egyedüliként Tennessee-ben – azóta is tartják a lepárlónál, ezáltal az nehezebb, olajos zsírsav összetevőket jóval hatékonyabban tudják kiszűrni.

A több bezárást is megélt üzem a legrégebbi azonos néven működő lepárlóként van nyilvántartva Tennessee-ben. Legutóbb 2003-ban nyitották újra, azóta pedig töretlen a fejlődése, olyannyira, hogy a legfinomabb amerikai whisk(e)yk között tartják számon.

 Az 1870-ben George A. Dickel által alapított lepárló több szempontból is különleges. Eltérően minden más az Egyesült Államokban készített whiskeytől, a George Dickel saját párlatára az „e” nélküli – hűen a skót hagyományokhoz – „whisky” kifejezést használja. Az alapító számára ugyanis a minőség terén a legjobb skót whiskyk számítottak etalonnak. Nem úgy a készítési eljárásnál. George Dickel rájött arra, hogy a télen palackozott italok simábbak, mint a nyáriak, ezért a minél bársonyosabb ízhatás érdekében a szénszűrés előtt lehűtötte a whiskyt. Ezt a készítési eljárást – egyedüliként Tennessee-ben – azóta is tartják a lepárlónál, ezáltal az nehezebb, olajos zsírsav összetevőket jóval hatékonyabban tudják kiszűrni.

A több bezárást is megélt üzem a legrégebbi azonos néven működő lepárlóként van nyilvántartva Tennessee-ben. Legutóbb 2003-ban nyitották újra, azóta pedig töretlen a fejlődése, olyannyira, hogy a legfinomabb amerikai whisk(e)yk között tartják számon.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.