Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
Egy különleges rozs párlat az USA Virginia államából, a kisméretű Copper Fox lepárlóból. 2/3 részben rozsból, 1/3 részben olyan árpamalátából készítették, amelyet alma- és cseresznyefa füstön szárítottak (teljes mértékben saját árpamalátából dolgoznak). Egy Portugáliából származó rézüstön desztillálnak (kétszer), majd speciális érlelési metódust alkalmaznak: a hordók egyik részét használt illetve újonnan készült cseresznyefa hordóban, a másik részét pedig olyan bourbon hordóban érlelik, amelybe alma- és tölgyfa csipszet tesznek a minél gyorsabb érés érdekében. Ezáltal fiatal kora ellenére idősebb whiskyk karakterjegyeit hordozza magán. Így egy egészen egyedi és különleges párlat születik. A palackozás és a viaszolás is kézzel történik.
Egy különleges rozs párlat az USA Virginia államából, a kisméretű Copper Fox lepárlóból. 2/3 részben rozsból, 1/3 részben olyan árpamalátából készítették, amelyet alma- és cseresznyefa füstön szárítottak (teljes mértékben saját árpamalátából dolgoznak). Egy Portugáliából származó rézüstön desztillálnak (kétszer), majd speciális érlelési metódust alkalmaznak: a hordók egyik részét használt illetve újonnan készült cseresznyefa hordóban, a másik részét pedig olyan bourbon hordóban érlelik, amelybe alma- és tölgyfa csipszet tesznek a minél gyorsabb érés érdekében. Ezáltal fiatal kora ellenére idősebb whiskyk karakterjegyeit hordozza magán. Így egy egészen egyedi és különleges párlat születik. A palackozás és a viaszolás is kézzel történik.