A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Copper Fox Rye (0,7L / 45%)

NINCS KÉSZLETEN
18 290 Ft

Copper Fox Rye (0,7L / 45%)

NINCS KÉSZLETEN
2/3 részben rozsból, 1/3 részben olyan árpamalátából készítették, amelyet alma- és cseresznyefa füstön szárítottak.
Tovább olvasom

Copper Fox Rye (0,7L / 45%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

18 290 Ft (49,55 EUR)
26 129 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
19 190 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
COPPER FOX DISTILLERY
Gyártó
COPPER FOX DISTILLERY
Brand
Copper Fox
Italkategória
Amerikai Whiskey
Régió
Egyesült Államok
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
45 %
Palackozó
COPPER FOX DISTILLERY
Gyártó
COPPER FOX DISTILLERY
Brand
Copper Fox
Italkategória
Amerikai Whiskey
Régió
Egyesült Államok

Leírás

Egy különleges rozs párlat az USA Virginia államából, a kisméretű Copper Fox lepárlóból. 2/3 részben rozsból, 1/3 részben olyan árpamalátából készítették, amelyet alma- és cseresznyefa füstön szárítottak (teljes mértékben saját árpamalátából dolgoznak). Egy Portugáliából származó rézüstön desztillálnak (kétszer), majd speciális érlelési metódust alkalmaznak: a hordók egyik részét használt illetve újonnan készült cseresznyefa hordóban, a másik részét pedig olyan bourbon hordóban érlelik, amelybe alma- és tölgyfa csipszet tesznek a minél gyorsabb érés érdekében. Ezáltal fiatal kora ellenére idősebb whiskyk karakterjegyeit hordozza magán. Így egy egészen egyedi és különleges párlat születik. A palackozás és a viaszolás is kézzel történik.

Egy különleges rozs párlat az USA Virginia államából, a kisméretű Copper Fox lepárlóból. 2/3 részben rozsból, 1/3 részben olyan árpamalátából készítették, amelyet alma- és cseresznyefa füstön szárítottak (teljes mértékben saját árpamalátából dolgoznak). Egy Portugáliából származó rézüstön desztillálnak (kétszer), majd speciális érlelési metódust alkalmaznak: a hordók egyik részét használt illetve újonnan készült cseresznyefa hordóban, a másik részét pedig olyan bourbon hordóban érlelik, amelybe alma- és tölgyfa csipszet tesznek a minél gyorsabb érés érdekében. Ezáltal fiatal kora ellenére idősebb whiskyk karakterjegyeit hordozza magán. Így egy egészen egyedi és különleges párlat születik. A palackozás és a viaszolás is kézzel történik.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.