Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Yoichi Bourbon Wood Finish (0,7L / 46%)

KIFUTOTT
57 990 Ft

Yoichi Bourbon Wood Finish (0,7L / 46%)

KIFUTOTT
A Nikka cég Yoichi lepárlójában készült single malt whisky, amelyet az utolsó évében bourbonhordóban utóérleltek.
Tovább olvasom
Nem hűtve szűrt termék
Enyhén füstös

Yoichi Bourbon Wood Finish (0,7L / 46%)

KIFUTOTT

Webshop bruttó ár

57 990 Ft (156,98 EUR)
82 843 Ft/l

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
61 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
NIKKA
Palackozás éve
2018
Hordótípus
Bourbon
Illat
Nagyon gyümölcsös, enyhén füstös és izgalmasan sós illatok jellemzik. Nagyon komplex és összetett illatokat mutat.
Íz
Tökéletes folytatása az illatban kapott első benyomásnak. Szépen bontakozik ki a füst és az egyre érettebb gyümölcsös aromák. Egy kicsi édesség is megjelenik a korty közepén.
Lecsengés
Egy új ízzel „ismerkedhetünk” meg ebben az italban, mert egy enyhe sós ízvilág is megjelenik a lecsengésben, amit eddig nem tapasztaltunk. A gyümölcsök és az édesség szépen lekerekedik a korty végére.
Gyártó
YOICHI DISTILLERY
Limitált
IGEN
Brand
Yoichi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Kifutott termék
Igen
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
46 %
Palackozó
NIKKA
Palackozás éve
2018
Hordótípus
Bourbon
Illat
Nagyon gyümölcsös, enyhén füstös és izgalmasan sós illatok jellemzik. Nagyon komplex és összetett illatokat mutat.
Íz
Tökéletes folytatása az illatban kapott első benyomásnak. Szépen bontakozik ki a füst és az egyre érettebb gyümölcsös aromák. Egy kicsi édesség is megjelenik a korty közepén.
Lecsengés
Egy új ízzel „ismerkedhetünk” meg ebben az italban, mert egy enyhe sós ízvilág is megjelenik a lecsengésben, amit eddig nem tapasztaltunk. A gyümölcsök és az édesség szépen lekerekedik a korty végére.
Gyártó
YOICHI DISTILLERY
Limitált
IGEN
Brand
Yoichi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Kifutott termék
Igen

Leírás

Ebben a kimondottan az európai piacra készült palackozásban a Yoichi lepárlóra oly jellemző lágy tőzegfüst és krémes csokoládé is megjelenik, valamint a hordó által hozzáadott édesség és enyhe karamellás jelleg.

A japán whisky nagy hírnevet és elismertséget vívott ki magának az elmúlt években szerte a világon. Ezen sikerekben pedig elévülhetetlen érdemeket szerzett Taketsuru Masataka úr, aki skóciai tanulmányai után visszatérve, előbb a Suntory cégnél kamatoztatta tudását, majd saját vállalkozásba fogott. Megalapította a Nikka-t, amelynek első nagy beruházása a gyönyörű Yoichi lepárló felépítése volt Hokkaido szigetén. A skót klímához nagyon hasonló éghajlati adottságokkal rendelkező, érintetlen területen, nem messze a tengertől, a tőzeges Islay szigeti italok karakterére emlékeztető whiskyt készítenek.

Ezt az íz-és illatanyagokban gazdag, erőteljes whiskyt széntüzelésű rézüstben párolják le, amely eljárás különösen sok szakértelmet és tapasztalatot kíván. A skót klímához nagyon hasonló, hűvös, csapadékos éghajlatú vidéken fekvő Yoichi lepárló ideális a single malt whisky érlelése szempontjából. 

Ebben a kimondottan az európai piacra készült palackozásban a Yoichi lepárlóra oly jellemző lágy tőzegfüst és krémes csokoládé is megjelenik, valamint a hordó által hozzáadott édesség és enyhe karamellás jelleg.

A japán whisky nagy hírnevet és elismertséget vívott ki magának az elmúlt években szerte a világon. Ezen sikerekben pedig elévülhetetlen érdemeket szerzett Taketsuru Masataka úr, aki skóciai tanulmányai után visszatérve, előbb a Suntory cégnél kamatoztatta tudását, majd saját vállalkozásba fogott. Megalapította a Nikka-t, amelynek első nagy beruházása a gyönyörű Yoichi lepárló felépítése volt Hokkaido szigetén. A skót klímához nagyon hasonló éghajlati adottságokkal rendelkező, érintetlen területen, nem messze a tengertől, a tőzeges Islay szigeti italok karakterére emlékeztető whiskyt készítenek.

Ezt az íz-és illatanyagokban gazdag, erőteljes whiskyt széntüzelésű rézüstben párolják le, amely eljárás különösen sok szakértelmet és tapasztalatot kíván. A skót klímához nagyon hasonló, hűvös, csapadékos éghajlatú vidéken fekvő Yoichi lepárló ideális a single malt whisky érlelése szempontjából. 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.