A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Togouchi Single Malt (0,7L / 43%)

RAKTÁRON
25 990 Ft

Togouchi Single Malt (0,7L / 43%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Lágy, gyümölcsös japán single malt, amelyet egy üzemen kívüli vasúti alagútban érlelnek.
Tovább olvasom

Togouchi Single Malt (0,7L / 43%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

25 990 Ft (70,35 EUR)
37 129 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
27 790 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
3 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Bourbon
Illat
Vanília, alma, narancsdzsem. 
Íz
Aszalt gyümölcsök, gyömbér. 
Gyártó
SAKURAO DISTILLERY
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Érlelési idő
3 év
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
CHUGOKU JOZO
Hordótípus
Bourbon
Illat
Vanília, alma, narancsdzsem. 
Íz
Aszalt gyümölcsök, gyömbér. 
Gyártó
SAKURAO DISTILLERY
Brand
Togouchi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán

Leírás

A Togouchi márkanév alatt mindeddig csak honosított blended whiskyk jelentek meg, ez a 2021 őszén piacra dobott verzió az első single malt whiskyjük. A Sakurao lepárlóban készült párlatot 3 évig érlelik ex-bourbonhordókban, majd 43%-os abv-vel palackozzák.

Az érlelés meglepő módon egy üzemen kívüli, 361 méter hosszú vasúti alagútban történik az Osorakan hegy belsejében. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 Celsius-fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, amellett ez, a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky importba, érlelésbe és keverésbe.

 

A Togouchi márkanév alatt mindeddig csak honosított blended whiskyk jelentek meg, ez a 2021 őszén piacra dobott verzió az első single malt whiskyjük. A Sakurao lepárlóban készült párlatot 3 évig érlelik ex-bourbonhordókban, majd 43%-os abv-vel palackozzák.

Az érlelés meglepő módon egy üzemen kívüli, 361 méter hosszú vasúti alagútban történik az Osorakan hegy belsejében. Itt a klíma ugyanis ideális az érleléshez, hisz a levegő egész évben 14 Celsius-fok körül van, a páratartalom pedig konstans 80%. A whisky maga is arról a városról kapta a nevét, amellett ez, a tárolóháznak használt alagút fekszik. A gyártó, Chugoku Jozo, egyébként 1918 óta készít gyümölcs likőröket, saket, shochut, és az 1990-es években kezdtek bele a whisky importba, érlelésbe és keverésbe.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.