A Manzanilla nagyjából hasonlít a Fino sherryhez, ámde ezt a tengerhez közel termelik, ahol az éghajlati viszonyok még inkább alkalmasak a "flor" képződéséhez. Noha az érlelési folyamat megegyezik a Fino-val, a textúra könnyebb és finomabb, sós,- és ásványi ízekkel kiegészülve, amelyek a stabil és vastag "flor" és a tengeri szellő következményei.
Ilyen hordókba kerül bele a Kavalan Solist sorozat ezen kiadása utóérlelésre, majd hordóerősen palackozzák.
A Manzanilla nagyjából hasonlít a Fino sherryhez, ámde ezt a tengerhez közel termelik, ahol az éghajlati viszonyok még inkább alkalmasak a "flor" képződéséhez. Noha az érlelési folyamat megegyezik a Fino-val, a textúra könnyebb és finomabb, sós,- és ásványi ízekkel kiegészülve, amelyek a stabil és vastag "flor" és a tengeri szellő következményei.
Ilyen hordókba kerül bele a Kavalan Solist sorozat ezen kiadása utóérlelésre, majd hordóerősen palackozzák.