Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva
A whisky ízei és aromái tekintetében figyelemre méltó összehangoltságot mutat, megalkotva kompromisszumok nélküli, csodálatosan árnyalt stílusát. Egységét a tőzeges, gyümölcsös, egzotikus, gyógynövényes-herbális, fűszeres és hamus szekvenciák finom kombinációjának köszönheti, lehetővé téve a két "főhős" számára (tőzeg és portói boroshordó), hogy felváltva tárják fel teljes palettájukat.
Az Amrut Single Malt whiskyje a Himalája lábainál termett, válogatott indiai árpából készül. Gondos cefrézés után kis adagokban párolják le a természetes aromák megőrzése érdekében. Tölgyfahordókban érlelik különleges trópusi körülmények között 3000 lábbal a tenger szintje felett Bangalore-ban. A whisky természetes karakterének megőrzését szem előtt tartva a lepárló az ún. "non chill filtered" módszert használja, vagyis a whisky hűtés nélküli szűréssel készül.
A whisky ízei és aromái tekintetében figyelemre méltó összehangoltságot mutat, megalkotva kompromisszumok nélküli, csodálatosan árnyalt stílusát. Egységét a tőzeges, gyümölcsös, egzotikus, gyógynövényes-herbális, fűszeres és hamus szekvenciák finom kombinációjának köszönheti, lehetővé téve a két "főhős" számára (tőzeg és portói boroshordó), hogy felváltva tárják fel teljes palettájukat.
Az Amrut Single Malt whiskyje a Himalája lábainál termett, válogatott indiai árpából készül. Gondos cefrézés után kis adagokban párolják le a természetes aromák megőrzése érdekében. Tölgyfahordókban érlelik különleges trópusi körülmények között 3000 lábbal a tenger szintje felett Bangalore-ban. A whisky természetes karakterének megőrzését szem előtt tartva a lepárló az ún. "non chill filtered" módszert használja, vagyis a whisky hűtés nélküli szűréssel készül.