Ingyenes szállítás
 
A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Akashi 5 éves Red Wine Cask díszdobozban (0,5L / 50%)

59 990 Ft

Akashi 5 éves Red Wine Cask díszdobozban (0,5L / 50%)

RAKTÁRON: 2 db
Vörösboros hordóban érlelt japán single malt whisky.
Tovább olvasom

Akashi 5 éves Red Wine Cask díszdobozban (0,5L / 50%)

RAKTÁRON: 2 db

Webshop bruttó ár

59 990 Ft (161,8 EUR)
119 980 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
64 090 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Érlelési idő
5 év
Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
50 %
Palackozó
WHITE OAK DISTILLERY
Hordótípus
Vörösboros hordó
Gyártó
WHITE OAK DISTILLERY
Brand
Akashi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Érlelési idő
5 év
Ürtartalom
0.5 l
Alkoholtartalom
50 %
Palackozó
WHITE OAK DISTILLERY
Hordótípus
Vörösboros hordó
Gyártó
WHITE OAK DISTILLERY
Brand
Akashi
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán

Leírás

Ez a palackozás teljesen összhangban van ennek a kis családi kézműves lepárlóüzemnek a hagyományaival. A boroshordóban történő érlelés intenzív színnel és erőteljes ízjegyekkel ruházta fel ezt a limitált darabszámban megjelenő italt. 4 és fél év cognachordós érlelés után 10 hónapot töltött francia vörösboros hordókban.

Az Akashi whiskyt a White Oak lepárlóban készítik, a Kobe-tól nyugatra fekvő Akashi városában, a tengerparttól nem messze. A lepárlót az Eigashima Shuzo (a 17. század óta működő) cég alapította, amely 1888 óta készít sake-t és shochu-t. Bár már 1919-ben engedélyt kaptak whisky előállítására, csak 1984-ben – amikor átköltöztek jelenlegi helyükre a White Oak lepárlóba – kezdtek el ténylegesen whiskyt készíteni. A whiskylepárlóban mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.

   

Ez a palackozás teljesen összhangban van ennek a kis családi kézműves lepárlóüzemnek a hagyományaival. A boroshordóban történő érlelés intenzív színnel és erőteljes ízjegyekkel ruházta fel ezt a limitált darabszámban megjelenő italt. 4 és fél év cognachordós érlelés után 10 hónapot töltött francia vörösboros hordókban.

Az Akashi whiskyt a White Oak lepárlóban készítik, a Kobe-tól nyugatra fekvő Akashi városában, a tengerparttól nem messze. A lepárlót az Eigashima Shuzo (a 17. század óta működő) cég alapította, amely 1888 óta készít sake-t és shochu-t. Bár már 1919-ben engedélyt kaptak whisky előállítására, csak 1984-ben – amikor átköltöztek jelenlegi helyükre a White Oak lepárlóba – kezdtek el ténylegesen whiskyt készíteni. A whiskylepárlóban mindössze egy hónapot dolgoznak egy évben, így italuk csak limitált mennyiségben jelenik meg a piacon.

   



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.