A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Chita Single Grain (0,7L / 43%)

29 990 Ft

Chita Single Grain (0,7L / 43%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Egészen könnyed gabonawhisky a Suntory gabonawhisky lepárlójából.
Tovább olvasom

Chita Single Grain (0,7L / 43%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

29 990 Ft (77,25 EUR)
42 843 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
31 490 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
SUNTORY
Illat
Könnyed, friss virágos-gyümölcsös, kiegészülve enyhén tölgyes-vaníliás, valamint édeskés, gabonás jegyekkel.
Íz
Könnyed, sima, gyengéd. Menta, méz, fás fűszerek, édes alapkarakter, gazdag gyümölcsösséggel.
Gyártó
CHITA
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Brand
The Chita
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
SUNTORY
Illat
Könnyed, friss virágos-gyümölcsös, kiegészülve enyhén tölgyes-vaníliás, valamint édeskés, gabonás jegyekkel.
Íz
Könnyed, sima, gyengéd. Menta, méz, fás fűszerek, édes alapkarakter, gazdag gyümölcsösséggel.
Gyártó
CHITA
Italkategória
Japán Whisky
Régió
Japán
Brand
The Chita

Leírás

A híres Suntory japán mamutvállalat két malátawhisky- (Yamazaki és Hakushu), valamint egy gabonawhisky lepárlóval rendelkezik. A másik kettő jóval ismertebb, míg a Chita csendesen gyártja a grain whiskyt (a single grain kukoricából, búzából és árpából készült whisky, melyeket együtt párolnak le oszlopüstön), főként a híres Hibiki blended whiskybe. Az Aichi prefektúrában található főzde 1972 óta működik, single grain whiskyje pedig 2015-ben jelent meg először a nagyközönség számára. A fehér címke is azt a könnyedséget, simaságot hangsúlyozza, amely ezt a (és a többi single grain) whiskyt jellemzi. Évről-évre limitált mennyiségben adják ki.

A híres Suntory japán mamutvállalat két malátawhisky- (Yamazaki és Hakushu), valamint egy gabonawhisky lepárlóval rendelkezik. A másik kettő jóval ismertebb, míg a Chita csendesen gyártja a grain whiskyt (a single grain kukoricából, búzából és árpából készült whisky, melyeket együtt párolnak le oszlopüstön), főként a híres Hibiki blended whiskybe. Az Aichi prefektúrában található főzde 1972 óta működik, single grain whiskyje pedig 2015-ben jelent meg először a nagyközönség számára. A fehér címke is azt a könnyedséget, simaságot hangsúlyozza, amely ezt a (és a többi single grain) whiskyt jellemzi. Évről-évre limitált mennyiségben adják ki.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.