A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Jim Beam Double Oak (0,7L / 43%)

10 890 Ft

Jim Beam Double Oak (0,7L / 43%)

NINCS KÉSZLETEN

A fehér cimkés Jim Beam bátyja!

Tovább olvasom

Jim Beam Double Oak (0,7L / 43%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

10 890 Ft (28,28 EUR)
15 558 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
10 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
JIM BEAM
Illat
Komplex vanília, régi tölgy, tejcsokoládé és egy kardamomos bombával a végén.
Íz
Előbb tölgyes, később borsos, ezt követi a vanília fagylalt, ami kellemes egyensúly teremt a csipentnyi gyümölcsös maláta-aromával.
Lecsengés
Égetett tölgy illata lengi be a szájpadlást
Gyártó
JIM BEAM
Brand
Jim Beam
Italkategória
Amerikai Whiskey
Régió
Egyesült Államok - Kentucky
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
43 %
Palackozó
JIM BEAM
Illat
Komplex vanília, régi tölgy, tejcsokoládé és egy kardamomos bombával a végén.
Íz
Előbb tölgyes, később borsos, ezt követi a vanília fagylalt, ami kellemes egyensúly teremt a csipentnyi gyümölcsös maláta-aromával.
Lecsengés
Égetett tölgy illata lengi be a szájpadlást
Gyártó
JIM BEAM
Brand
Jim Beam
Italkategória
Amerikai Whiskey
Régió
Egyesült Államok - Kentucky

Leírás

A Jim Beam Double Oak élete először hagyományos 4 éves bourbonhordóban kezdődik, ekkor lecsökkentik az alkoholfokát 62,5 %-ról 55-50 %-ra. Erre azért van szükség, hogy a felesleges karamellizálódott cukrot és ezzel a túlzott édes jegyeket eltávolítsák.
Az így keletkezett bourbon-t új hordókba helyezik, amelyeket a további érlelés idejére raktárba szállítanak.
A második érlelés idejét mindig a lepárlómester határozza meg.
Az eredmény egy intenzív és összetett bourbon, kiegyensúlyozott ízvilággal.

A Jim Beam Double Oak élete először hagyományos 4 éves bourbonhordóban kezdődik, ekkor lecsökkentik az alkoholfokát 62,5 %-ról 55-50 %-ra. Erre azért van szükség, hogy a felesleges karamellizálódott cukrot és ezzel a túlzott édes jegyeket eltávolítsák.
Az így keletkezett bourbon-t új hordókba helyezik, amelyeket a további érlelés idejére raktárba szállítanak.
A második érlelés idejét mindig a lepárlómester határozza meg.
Az eredmény egy intenzív és összetett bourbon, kiegyensúlyozott ízvilággal.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.