A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Ketel One vodka (0,7L / 40%)

8 690 Ft

Ketel One vodka (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
A Ketel One vodkát gyártó család már 300 évvel ezelőtt is rendelkezett lepárlóval a hollandiai Schiedamban.
Tovább olvasom

Ketel One vodka (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

8 690 Ft (22,26 EUR)
12 415 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
9 190 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
NOLET DISTILLERY
Gyártó
NOLET DISTILLERY
Italkategória
Vodka
Régió
Hollandia
Brand
Ketel One
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
NOLET DISTILLERY
Gyártó
NOLET DISTILLERY
Italkategória
Vodka
Régió
Hollandia
Brand
Ketel One

Leírás

Joanness Nolet 1691-ben alapította desztillálóját a városban, amely az őt követő generációk munkája által híressé lett az egész világon. Rövid ideig még az USA-ban is volt főzdéjük, egészen a Szesztilalomig.

A Ketel One vodka története 1979-ben kezdődött, amikor is Carolus Nolet úgy döntött, hogy vodkakészítésbe kezd. Célja volt, hogy egy olyan vodkát hozzon létre, amely tökéletesen kiegészíti a koktélokat, és szépen belesimul a keverék egészébe. 4 évnyi kutatómunka és kísérletezés után alakult ki a Ketel One vodka végső készítési eljárása, amely nevét a legöregebb, még működő, széntüzelésű rézüstről kapta: Distilleerketel #1.

A teljes mértékben búza-alapú vodka minden cseppje oszlopüstös lepárláson megy keresztül (ultra-wheat spirit - UWS). A párlatok egy részét aztán rézüstökön is lepárolják, köztük a 19. századi széntüzelésű pot still lepárlón is, így születik a Master Pot Still Batch-nek nevezett rész. Ezután az UWS-t valamint a Master Pot Still Batch párlatokat vízzel keverik össze, pihentetik, majd bonyolult szűrési eljárásoknak vetik alá. A végeredmény egy egészen sima, bársonyos, mégis friss-ropogós, hosszú lecsengésű vodka.

 

Joanness Nolet 1691-ben alapította desztillálóját a városban, amely az őt követő generációk munkája által híressé lett az egész világon. Rövid ideig még az USA-ban is volt főzdéjük, egészen a Szesztilalomig.

A Ketel One vodka története 1979-ben kezdődött, amikor is Carolus Nolet úgy döntött, hogy vodkakészítésbe kezd. Célja volt, hogy egy olyan vodkát hozzon létre, amely tökéletesen kiegészíti a koktélokat, és szépen belesimul a keverék egészébe. 4 évnyi kutatómunka és kísérletezés után alakult ki a Ketel One vodka végső készítési eljárása, amely nevét a legöregebb, még működő, széntüzelésű rézüstről kapta: Distilleerketel #1.

A teljes mértékben búza-alapú vodka minden cseppje oszlopüstös lepárláson megy keresztül (ultra-wheat spirit - UWS). A párlatok egy részét aztán rézüstökön is lepárolják, köztük a 19. századi széntüzelésű pot still lepárlón is, így születik a Master Pot Still Batch-nek nevezett rész. Ezután az UWS-t valamint a Master Pot Still Batch párlatokat vízzel keverik össze, pihentetik, majd bonyolult szűrési eljárásoknak vetik alá. A végeredmény egy egészen sima, bársonyos, mégis friss-ropogós, hosszú lecsengésű vodka.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.