A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Mancino Secco vermouth (0,75L / 18%)

7 890 Ft

Mancino Secco vermouth (0,75L / 18%)

RAKTÁRON: 3 db

Önmagában és koktélnak is tökéletesen használható kiváló minőségű száraz vermouth.

Tovább olvasom

Mancino Secco vermouth (0,75L / 18%)

RAKTÁRON: 3 db

Webshop bruttó ár

7 890 Ft (20,71 EUR)
10 521 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
8 390 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
18 %
Palackozó
MANCINO VERMOUTH
Gyártó
MANCINO VERMOUTH
Brand
Mancino Vermouth
Italkategória
Vermouth, Aperitif
Régió
Olaszország
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
18 %
Palackozó
MANCINO VERMOUTH
Gyártó
MANCINO VERMOUTH
Brand
Mancino Vermouth
Italkategória
Vermouth, Aperitif
Régió
Olaszország

Leírás

A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik. A Mancino kétség kívül ezen márkák közé tartozik. A jó vermouth alapja ugyanis a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelik. Vermouth-ot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyelve is készíteni, mint ahogy a Mancino teszi. A Mancino tehát a vermout- készítés egy új dimenzióját képviseli.

Tedd félre az előítéletidet, adj esélyt a Mancino-nak!

A Mancino vermouth-okat a világhírű bártender, Giancarlo Mancino alkotta meg. Megelégelte ugyanis, hogy oly sokan tekintenek lekicsinylően erre az italfajtára. Receptjét úgy alkotta meg, hogy önmagában fogyasztva is különleges élményt nyújtson (ne árasszon el mindent az édes íz), de koktélalapanyagként is sokkal többet tegyen hozzá a végső italhoz.

Ha kíváncsi vagy a pontos készítési eljárásra, kattintsIDE!

Ez egy klasszikus, mégis eredeti recept, aminek alapjául egy igen ropogós fehér bor, a Trebbiano de Romagna szolgál. A Secco előbb szerecsendiós, később citrusos ízzel kecsegtet. Élénk, világos és extra száraz! 19 féle fűszer hozzáadásával készül.

Önmagában is különleges élményt nyújt, de koktélalapanyagként is páratlan.
Ha megjött a kedved és kipróbálnád ezt a kiváló vermouthot – és a bártender képességeidet,– itt egy egyszerű, de nagyszerű recept:

BRONX
- 60ml Edinburgh Gin,
- 15ml Mancino Vermouth Secco,
- 15ml Mancino Vermouth Rosso Amaranto,
- 20ml friss narancslé

Egyszerűen öntsd egy shakerbe, rázd össze tört jéggel, öntsd ki egy koktélos pohárba és már kész is!

A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik. A Mancino kétség kívül ezen márkák közé tartozik. A jó vermouth alapja ugyanis a jó minőségű bor, amelyet aztán borpárlattal erősítenek, fűszerekkel, növényekkel ízesítenek, és esetleg hordóban érlelik. Vermouth-ot lehet nagy üzemi méretben, és lehet odafigyelve is készíteni, mint ahogy a Mancino teszi. A Mancino tehát a vermout- készítés egy új dimenzióját képviseli.

Tedd félre az előítéletidet, adj esélyt a Mancino-nak!

A Mancino vermouth-okat a világhírű bártender, Giancarlo Mancino alkotta meg. Megelégelte ugyanis, hogy oly sokan tekintenek lekicsinylően erre az italfajtára. Receptjét úgy alkotta meg, hogy önmagában fogyasztva is különleges élményt nyújtson (ne árasszon el mindent az édes íz), de koktélalapanyagként is sokkal többet tegyen hozzá a végső italhoz.

Ha kíváncsi vagy a pontos készítési eljárásra, kattintsIDE!

Ez egy klasszikus, mégis eredeti recept, aminek alapjául egy igen ropogós fehér bor, a Trebbiano de Romagna szolgál. A Secco előbb szerecsendiós, később citrusos ízzel kecsegtet. Élénk, világos és extra száraz! 19 féle fűszer hozzáadásával készül.

Önmagában is különleges élményt nyújt, de koktélalapanyagként is páratlan.
Ha megjött a kedved és kipróbálnád ezt a kiváló vermouthot – és a bártender képességeidet,– itt egy egyszerű, de nagyszerű recept:

BRONX
- 60ml Edinburgh Gin,
- 15ml Mancino Vermouth Secco,
- 15ml Mancino Vermouth Rosso Amaranto,
- 20ml friss narancslé

Egyszerűen öntsd egy shakerbe, rázd össze tört jéggel, öntsd ki egy koktélos pohárba és már kész is!



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.