A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Dolin Dry vermouth (0,75L / 17,5%)

5 790 Ft

Dolin Dry vermouth (0,75L / 17,5%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
A Dolin Vermouth-ot 1821 óta gyártják ugyanazon recept alapján.
Tovább olvasom

Dolin Dry vermouth (0,75L / 17,5%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

5 790 Ft (15,2 EUR)
7 721 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
6 090 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
17.5 %
Palackozó
DOLIN VERMOUTH
Gyártó
DOLIN VERMOUTH
Brand
Dolin
Italkategória
Vermouth, Aperitif
Régió
Franciaország
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
17.5 %
Palackozó
DOLIN VERMOUTH
Gyártó
DOLIN VERMOUTH
Brand
Dolin
Italkategória
Vermouth, Aperitif
Régió
Franciaország

Leírás

Egy egészen könnyed vermouth, avagy Vermouth Chambéry, hisz Franciaországban egyedüliként, 1932-ben megkapta az eredetvédett státuszt (AOC - Appellation d'Origine Contrôlée) az Alpok lábánál elterülő Chambéry városról elnevezett vermouth fajta. A Dolin Vermouth-ot 1821 óta gyártják ugyanazon recept alapján, a környék növényeit (és persze bort) felhasználva. A Chambéry vermouth a 19. illetve a 20. század elején virágzott, de az akkori gyártókból csupán a Dolin maradt hírmondónak. Ők voltak azok anno, akik megalkották és meghonosították a blanc, azaz a színtelen vermouth fajtát még a 19. században, és amiből később az olasz bianco vermouth-ok is kialakultak.

A Dry variáns könnyed, friss és tiszta, amely a zamatos alapbornak és több, mint 30 alpesi fűszer-, és gyógynövénynek köszönhető.

Egy egészen könnyed vermouth, avagy Vermouth Chambéry, hisz Franciaországban egyedüliként, 1932-ben megkapta az eredetvédett státuszt (AOC - Appellation d'Origine Contrôlée) az Alpok lábánál elterülő Chambéry városról elnevezett vermouth fajta. A Dolin Vermouth-ot 1821 óta gyártják ugyanazon recept alapján, a környék növényeit (és persze bort) felhasználva. A Chambéry vermouth a 19. illetve a 20. század elején virágzott, de az akkori gyártókból csupán a Dolin maradt hírmondónak. Ők voltak azok anno, akik megalkották és meghonosították a blanc, azaz a színtelen vermouth fajtát még a 19. században, és amiből később az olasz bianco vermouth-ok is kialakultak.

A Dry variáns könnyed, friss és tiszta, amely a zamatos alapbornak és több, mint 30 alpesi fűszer-, és gyógynövénynek köszönhető.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.