Már 1890-ben elkezdtek kísérletezni egy új száraz vermouth-tal, de 10 év kellett hozzá, mire ezzel a kiadással végül piacra jöttek. A friss málna és a citrus peel a stílust, a fa pedig a gerincét adja ennek a vermouthnak.
A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik.
Már 1890-ben elkezdtek kísérletezni egy új száraz vermouth-tal, de 10 év kellett hozzá, mire ezzel a kiadással végül piacra jöttek. A friss málna és a citrus peel a stílust, a fa pedig a gerincét adja ennek a vermouthnak.
A vermouth-ról általában valami "édes lötty" jut legtöbbünk eszébe. Pedig a silányabb minőségű vermouth-ok mellett ma már egyre több kiváló minőségű, a hagyományos készítési eljárásokat maximálisan betartó termék is megjelenik.