Tequila Herradura Reposado (0,7l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN
13 990 Ft

Tequila Herradura Reposado (0,7l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN
A világ utolsó hivatalos Haciendáján készülő, 11 hónapig tölgyfahordóban érlelt tequila.
Tovább olvasom

Tequila Herradura Reposado (0,7l, 40%)

0 ÉRTÉKELÉS
NINCS KÉSZLETEN

Online bruttó ár

13 990 Ft
19 986 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gomb megnyomásával.

Bolti ár

GoodSpirit shopban
14 890 Ft
Házhoz szállítás: 3-5 munkanap
Személyes átvétel: 1-3 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CASA HERRADURA
Gyártó
CASA HERRADURA
Brand
Herradura
Italkategória
Tequila
Régió
Mexikó
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
CASA HERRADURA
Gyártó
CASA HERRADURA
Brand
Herradura
Italkategória
Tequila
Régió
Mexikó

Leírás

A Herradura 1974-ben mutatta be a világ első Reposado tequiláját, és azóta is meghatározza a mércét. Az ipari szabványnál hosszabb ideig, 2 hónap helyett 11 hónapig érlelődik amerikai, fehér tölgyfahordókban, ami gazdag borostyánszínnel, főtt agavé, vanília és vaj jegyekkel, és sima, édes érzettel gazdagítja a párlatot.

A Herradura tequila márka a mexikói San Jose del Refugio Haciendán, azaz önellátó nagybirtokon készül 1870 óta. Ez az utolsó tequilát termelő, a hivatalos elvárásoknak megfelelő Hacienda a világon (mert bizony, ennek is megvan a törvényi szabályozása). Ősi falai között alkották meg az első reposado és extra añejo tequilát, örökre megváltoztatva a tequilák világát.

A saját birtokukon termesztik és gondozzák a Blue Weber agavét, amit kizárólag "jimadorok" szüretelnek. A keserűség megakadályozása érdekében a pencákat (leveleket) a lehető legközelebb vágják a piña (növény) szívéhez. A betakarított növényt kézzel rakják a kemencékbe, ahol lassan, akár 26 órán keresztül párolják, hogy a keményítőket tökéletesen cukrokká alakítsák. A kétszeres őrlést megelőzően az agavét kilenc órán át hűtik a kemencékben. Ezután lassan fermentálják, majd lepárolják a nedűt, és különböző korúra érlelik.

A Herradura 1974-ben mutatta be a világ első Reposado tequiláját, és azóta is meghatározza a mércét. Az ipari szabványnál hosszabb ideig, 2 hónap helyett 11 hónapig érlelődik amerikai, fehér tölgyfahordókban, ami gazdag borostyánszínnel, főtt agavé, vanília és vaj jegyekkel, és sima, édes érzettel gazdagítja a párlatot.

A Herradura tequila márka a mexikói San Jose del Refugio Haciendán, azaz önellátó nagybirtokon készül 1870 óta. Ez az utolsó tequilát termelő, a hivatalos elvárásoknak megfelelő Hacienda a világon (mert bizony, ennek is megvan a törvényi szabályozása). Ősi falai között alkották meg az első reposado és extra añejo tequilát, örökre megváltoztatva a tequilák világát.

A saját birtokukon termesztik és gondozzák a Blue Weber agavét, amit kizárólag "jimadorok" szüretelnek. A keserűség megakadályozása érdekében a pencákat (leveleket) a lehető legközelebb vágják a piña (növény) szívéhez. A betakarított növényt kézzel rakják a kemencékbe, ahol lassan, akár 26 órán keresztül párolják, hogy a keményítőket tökéletesen cukrokká alakítsák. A kétszeres őrlést megelőzően az agavét kilenc órán át hűtik a kemencékben. Ezután lassan fermentálják, majd lepárolják a nedűt, és különböző korúra érlelik.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.