Ippongi Ginkobai Umeshu (0,75l, 12,5%)

RAKTÁRON
10 490 Ft

Ippongi Ginkobai Umeshu (0,75l, 12,5%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 5 db
Umeshu, azaz szilvaszaké. Szilvalé, saké és cukor keveréke.
Tovább olvasom

Ippongi Ginkobai Umeshu (0,75l, 12,5%)

0 ÉRTÉKELÉS
RAKTÁRON: 5 db
Megosztás

Online bruttó ár

10 490 Ft
13 987 Ft/l
db

Bolti ár

GoodSpirit shopban
11 190 Ft
Szállítás: 3-5 nap
Személyes átvétel: 1-3 nap

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
12.5 %
Palackozó
IPPONGI KUBOHONTEN
Gyártó
IPPONGI KUBOHONTEN
Brand
IPPONGI
Italkategória
Sake
Régió
Japán
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
12.5 %
Palackozó
IPPONGI KUBOHONTEN
Gyártó
IPPONGI KUBOHONTEN
Brand
IPPONGI
Italkategória
Sake
Régió
Japán

Leírás

Próbáltál már prémium japán szilvaszakét?  Nem?  Akkor mit vársz?  Ha szereted az édes borokat és a gyümölcssöröket, vagy ha szükséged van valamire, amely tökéletesen párosul a grillezett hallal, akkor ez a japán ital tökéletes választás lesz. Gazdag, sima és jól kiegyensúlyozott, mégis édes, de csak úgy, mint a jófajta zöldalma.  

Az umeshukat általában a szilva és a cukor desztillált alkoholba áztatásával készítik, aminek következtében az íze vastag lesz, mint a méz. A Ginkobai készítéséhez használt eljárás azonban ettől teljesen eltér.  "Először arra várunk, hogy a szilva teljesen megérjen,  majd a tiszta szilvalé kinyerése céljából lassan préseljük őket a "SAKEFUNE" enyhe nyomású gép segítségével. Ezután keverjük össze ezt a tiszta szilvalevet cukorral és a Junmai szakéval, amely egy érett karakterű, tiszta rizs szaké. Így éri el a Ginkobai könnyebb ízét és elegáns érzéki karakterét.

Próbáltál már prémium japán szilvaszakét?  Nem?  Akkor mit vársz?  Ha szereted az édes borokat és a gyümölcssöröket, vagy ha szükséged van valamire, amely tökéletesen párosul a grillezett hallal, akkor ez a japán ital tökéletes választás lesz. Gazdag, sima és jól kiegyensúlyozott, mégis édes, de csak úgy, mint a jófajta zöldalma.  

Az umeshukat általában a szilva és a cukor desztillált alkoholba áztatásával készítik, aminek következtében az íze vastag lesz, mint a méz. A Ginkobai készítéséhez használt eljárás azonban ettől teljesen eltér.  "Először arra várunk, hogy a szilva teljesen megérjen,  majd a tiszta szilvalé kinyerése céljából lassan préseljük őket a "SAKEFUNE" enyhe nyomású gép segítségével. Ezután keverjük össze ezt a tiszta szilvalevet cukorral és a Junmai szakéval, amely egy érett karakterű, tiszta rizs szaké. Így éri el a Ginkobai könnyebb ízét és elegáns érzéki karakterét.

Mutass többet
0
0 ÉRTÉKELÉS
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.