Próbáltál már prémium japán szilvaszakét? Nem? Akkor mit vársz? Ha szereted az édes borokat és a gyümölcssöröket, vagy ha szükséged van valamire, amely tökéletesen párosul a grillezett hallal, akkor ez a japán ital tökéletes választás lesz. Gazdag, sima és jól kiegyensúlyozott, mégis édes, de csak úgy, mint a jófajta zöldalma.
Az umeshukat általában a szilva és a cukor desztillált alkoholba áztatásával készítik, aminek következtében az íze vastag lesz, mint a méz. A Ginkobai készítéséhez használt eljárás azonban ettől teljesen eltér. "Először arra várunk, hogy a szilva teljesen megérjen, majd a tiszta szilvalé kinyerése céljából lassan préseljük őket a "SAKEFUNE" enyhe nyomású gép segítségével. Ezután keverjük össze ezt a tiszta szilvalevet cukorral és a Junmai szakéval, amely egy érett karakterű, tiszta rizs szaké. Így éri el a Ginkobai könnyebb ízét és elegáns érzéki karakterét.
Próbáltál már prémium japán szilvaszakét? Nem? Akkor mit vársz? Ha szereted az édes borokat és a gyümölcssöröket, vagy ha szükséged van valamire, amely tökéletesen párosul a grillezett hallal, akkor ez a japán ital tökéletes választás lesz. Gazdag, sima és jól kiegyensúlyozott, mégis édes, de csak úgy, mint a jófajta zöldalma.
Az umeshukat általában a szilva és a cukor desztillált alkoholba áztatásával készítik, aminek következtében az íze vastag lesz, mint a méz. A Ginkobai készítéséhez használt eljárás azonban ettől teljesen eltér. "Először arra várunk, hogy a szilva teljesen megérjen, majd a tiszta szilvalé kinyerése céljából lassan préseljük őket a "SAKEFUNE" enyhe nyomású gép segítségével. Ezután keverjük össze ezt a tiszta szilvalevet cukorral és a Junmai szakéval, amely egy érett karakterű, tiszta rizs szaké. Így éri el a Ginkobai könnyebb ízét és elegáns érzéki karakterét.