-10%
 

Waqar pisco (0,7L / 40%)

15 990 Ft
14 390 Ft

Waqar pisco (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db
Aromás, egészen gazdag gyümölcsösséggel megáldott borpárlat Chiléből.
Tovább olvasom

Waqar pisco (0,7L / 40%)

RAKTÁRON: több mint 5 db

Webshop bruttó ár

15 990 Ft
14 390 Ft
20 558 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
16 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap

Paraméterek

Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
N.A.
Illat
Friss, nemes. Fűszerek: fahéj, gyömbér, bors, nagyon érett szőlő.
Íz
Lédús, nagy szemű muskotályszőlő, további gazdag gyümölcsösséggel körülvéve: körte, barack, ananász, banán, majd sárgadinnye és sült eper. Mézes jegyek is megjelennek, valamint bors és nyomokban sós hatások is.
Lecsengés
Édesgyökér alapok fejlődnek fel, zöldséges-növényi hatások: dohos föld és gombaaromák.
Gyártó
N.A.
Italkategória
Pisco
Régió
Chile
Brand
Waqar
Ürtartalom
0.7 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
N.A.
Illat
Friss, nemes. Fűszerek: fahéj, gyömbér, bors, nagyon érett szőlő.
Íz
Lédús, nagy szemű muskotályszőlő, további gazdag gyümölcsösséggel körülvéve: körte, barack, ananász, banán, majd sárgadinnye és sült eper. Mézes jegyek is megjelennek, valamint bors és nyomokban sós hatások is.
Lecsengés
Édesgyökér alapok fejlődnek fel, zöldséges-növényi hatások: dohos föld és gombaaromák.
Gyártó
N.A.
Italkategória
Pisco
Régió
Chile
Brand
Waqar

Leírás

Mint egyfajta szőlőpálinka, a pisco meghatározó szerepet tölt be a chilei kultúrában. Ahogy a költő, Pablo Neruda is leírta: „Egy cseppjében millió évnyi napfény rejtezik”. A chilei pisco különlegessége, hogy majdnem kizárólag muskotályszőlő fajtából készülő bort párolnak le készítésekor. A Waqar piscohoz felhasznált muskotályszőlőt kézzel szedik az Andok lábánál fekvő Limary-völgyben, majd Tulahuenben párolják le. Ez az egészen elegáns és kifinomult pisco, virágos, gyümölcsös, valamint enyhén medvecukros jegyeket mutat.

Mint egyfajta szőlőpálinka, a pisco meghatározó szerepet tölt be a chilei kultúrában. Ahogy a költő, Pablo Neruda is leírta: „Egy cseppjében millió évnyi napfény rejtezik”. A chilei pisco különlegessége, hogy majdnem kizárólag muskotályszőlő fajtából készülő bort párolnak le készítésekor. A Waqar piscohoz felhasznált muskotályszőlőt kézzel szedik az Andok lábánál fekvő Limary-völgyben, majd Tulahuenben párolják le. Ez az egészen elegáns és kifinomult pisco, virágos, gyümölcsös, valamint enyhén medvecukros jegyeket mutat.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.