A Brut Reserva cava 2014-től az új appeláció, a Corpinnat nevét is viselheti a címkéjén. Ez az új appeláció, amely Penedès történelmi és legértékesebb szőlőültetvényeit határolja körbe, azért, hogy még magasabb kategória alapjait fektesse le a cavák világában. Az egyik legszigorúbb szabályozás a pezsgők világában előírja az organikus művelést, a hosszú érlelést, alacsony tőketerhelést, kéziszüretet és a saját szőlőültetvényeket és feldolgozót. Az oxidáció ellen, a frissesség megőrzése érdekében a szőlő a szüretet követően 15 percen belül a présben van, majd 36 hónapot pihen palackban a degorzsálást megelőzően. 56% xarello, 21% macabeo és 23% parellada. Arany szín, apró buborékok, illatában zöld gyümölcsök, virágok. Kóstolva mandula, friss menta, édeskömény, briós és birs, kedves sósság, 4 gramm maradékcukor.
A Brut Reserva cava 2014-től az új appeláció, a Corpinnat nevét is viselheti a címkéjén. Ez az új appeláció, amely Penedès történelmi és legértékesebb szőlőültetvényeit határolja körbe, azért, hogy még magasabb kategória alapjait fektesse le a cavák világában. Az egyik legszigorúbb szabályozás a pezsgők világában előírja az organikus művelést, a hosszú érlelést, alacsony tőketerhelést, kéziszüretet és a saját szőlőültetvényeket és feldolgozót. Az oxidáció ellen, a frissesség megőrzése érdekében a szőlő a szüretet követően 15 percen belül a présben van, majd 36 hónapot pihen palackban a degorzsálást megelőzően. 56% xarello, 21% macabeo és 23% parellada. Arany szín, apró buborékok, illatában zöld gyümölcsök, virágok. Kóstolva mandula, friss menta, édeskömény, briós és birs, kedves sósság, 4 gramm maradékcukor.