A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Torelló Cava Brut Reserva Special Edition 2017 (0,75L)

RAKTÁRON
9 490 Ft

Torelló Cava Brut Reserva Special Edition 2017 (0,75L)

RAKTÁRON: 3 db
A Torello család 1395 óta gazdálkodik a Barcelonától 33 km-re fekvő Can Martí birtokon, de csak az 50-es évektől indultak el azon az úton, amely során az egyik legmeghatározóbb pezsgős pincévé váltak Katalóniában.
Tovább olvasom

Torelló Cava Brut Reserva Special Edition 2017 (0,75L)

RAKTÁRON: 3 db

Webshop bruttó ár

9 490 Ft (25,71 EUR)
12 654 Ft/l
db

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
9 990 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
12 %
Palackozó
TORELLÓ
Gyártó
TORELLÓ
Brand
Torelló
Italkategória
Champagne
Régió
Spanyolország
Szín
Fehér
Jelleg
Száraz
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
12 %
Palackozó
TORELLÓ
Gyártó
TORELLÓ
Brand
Torelló
Italkategória
Champagne
Régió
Spanyolország
Szín
Fehér
Jelleg
Száraz

Leírás

A Brut Reserva cava 2014-től az új appeláció, a Corpinnat nevét is viselheti a címkéjén. Ez az új appeláció, amely Penedès történelmi és legértékesebb szőlőültetvényeit határolja körbe, azért, hogy még magasabb kategória alapjait fektesse le a cavák világában. Az egyik legszigorúbb szabályozás a pezsgők világában előírja az organikus művelést, a hosszú érlelést, alacsony tőketerhelést, kéziszüretet és a saját szőlőültetvényeket és feldolgozót. Az oxidáció ellen, a frissesség megőrzése érdekében a szőlő a szüretet követően 15 percen belül a présben van, majd 36 hónapot pihen palackban a degorzsálást megelőzően. 56% xarello, 21% macabeo és 23% parellada. Arany szín, apró buborékok, illatában zöld gyümölcsök, virágok. Kóstolva mandula, friss menta, édeskömény, briós és birs, kedves sósság, 4 gramm maradékcukor.   

A Brut Reserva cava 2014-től az új appeláció, a Corpinnat nevét is viselheti a címkéjén. Ez az új appeláció, amely Penedès történelmi és legértékesebb szőlőültetvényeit határolja körbe, azért, hogy még magasabb kategória alapjait fektesse le a cavák világában. Az egyik legszigorúbb szabályozás a pezsgők világában előírja az organikus művelést, a hosszú érlelést, alacsony tőketerhelést, kéziszüretet és a saját szőlőültetvényeket és feldolgozót. Az oxidáció ellen, a frissesség megőrzése érdekében a szőlő a szüretet követően 15 percen belül a présben van, majd 36 hónapot pihen palackban a degorzsálást megelőzően. 56% xarello, 21% macabeo és 23% parellada. Arany szín, apró buborékok, illatában zöld gyümölcsök, virágok. Kóstolva mandula, friss menta, édeskömény, briós és birs, kedves sósság, 4 gramm maradékcukor.   0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.