A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Maison Louis de Grenelle Acajou Cabernet Franc félszáraz, vörös pezsgő (0,75 l, 12%)

5 590 Ft

Maison Louis de Grenelle Acajou Cabernet Franc félszáraz, vörös pezsgő (0,75 l, 12%)

NINCS KÉSZLETEN
A kizárólag Cabernet Franc felhasználásával készült pezsgő igazi ritkaságnak számít sötét rubin színével. 12 hónapos palackos érlelés során nyeri el teljes érettségét.
Tovább olvasom

Maison Louis de Grenelle Acajou Cabernet Franc félszáraz, vörös pezsgő (0,75 l, 12%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

5 590 Ft (14,32 EUR)
7 454 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
5 790 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
12 %
Palackozó
MAISON LOUIS DE GRENELLE
Gyártó
MAISON LOUIS DE GRENELLE
Brand
Maison Louis de Grenelle
Italkategória
Pezsgő
Régió
Franciaország
Szín
Vörös
Jelleg
Száraz
Ürtartalom
0.75 l
Alkoholtartalom
12 %
Palackozó
MAISON LOUIS DE GRENELLE
Gyártó
MAISON LOUIS DE GRENELLE
Brand
Maison Louis de Grenelle
Italkategória
Pezsgő
Régió
Franciaország
Szín
Vörös
Jelleg
Száraz

Leírás

Loire-völgyének szívében, Saumur vidékén, régi tufabányák mélyén érlelődve nyerik el a Louis de Grenelle családi pincészet pezsgői végső, különlegesen egyedi ízvilágukat.
Az 1859-ben alapított borászat a mai napig családi tulajdonban van, jelenlegi vezetője Françoise Flao, aki testvérével Antoine Bodet-val együtt tulajdonosa is a nagymúltú pincének.
A család La Durandière nevű 40 hektáros birtokán háromfajta szőlő terem, Chenin Blanc, Chardonnay és Cabernet Franc. A szőlőművelés, feldolgozás és pezsgőkészítés során a hagyományok és a legújabb technológiák ötvözésével folyamatosan tudják biztosítani pezsgőik híresen magas minőségét.

A birtok Montreuil-Bellay mellett található területének mészköves-kék kovaköves talaján igazán különleges aromavilágot kapott Cabernet Franc-t 20 éves tőkékről, géppel szüretelik. A hektáronkénti terméshozamot, a terület AOC státusza miatt, 50 hl alatt tartják. Préselés nélkül, a bogyók megroppantásával nyerik ki belőle a szőlőlevet és fantasztikus sötétrubin színét is ennek köszönheti, illetve ezzel a módszerrel minimálisra tudják csökkenteni a tannin jelenlétét is. Az erjedés szabályozott hőmérsékleten 15°C-on történik, élesztő hozzáadásával, majd az érlelés során végbemegy a malolaktikus fermentáció is. 2017.09.19-én került palackba, ahol 12 hónap alatt érett tökéletesre.

A kizárólag Cabernet Franc felhasználásával készült pezsgő igazi ritkaságnak számít sötét rubin színével. Illatát, amiben olyan piros gyümölcsös aromák dominálnak, mint a szamóca és a ribizli, csipetnyi kakaós felhang teszi pikánssá, kóstoláskor pedig elbűvöl minket a korty, ami 12 hónapos palackos érlelés során nyeri el teljes érettségét.

 

Loire-völgyének szívében, Saumur vidékén, régi tufabányák mélyén érlelődve nyerik el a Louis de Grenelle családi pincészet pezsgői végső, különlegesen egyedi ízvilágukat.
Az 1859-ben alapított borászat a mai napig családi tulajdonban van, jelenlegi vezetője Françoise Flao, aki testvérével Antoine Bodet-val együtt tulajdonosa is a nagymúltú pincének.
A család La Durandière nevű 40 hektáros birtokán háromfajta szőlő terem, Chenin Blanc, Chardonnay és Cabernet Franc. A szőlőművelés, feldolgozás és pezsgőkészítés során a hagyományok és a legújabb technológiák ötvözésével folyamatosan tudják biztosítani pezsgőik híresen magas minőségét.

A birtok Montreuil-Bellay mellett található területének mészköves-kék kovaköves talaján igazán különleges aromavilágot kapott Cabernet Franc-t 20 éves tőkékről, géppel szüretelik. A hektáronkénti terméshozamot, a terület AOC státusza miatt, 50 hl alatt tartják. Préselés nélkül, a bogyók megroppantásával nyerik ki belőle a szőlőlevet és fantasztikus sötétrubin színét is ennek köszönheti, illetve ezzel a módszerrel minimálisra tudják csökkenteni a tannin jelenlétét is. Az erjedés szabályozott hőmérsékleten 15°C-on történik, élesztő hozzáadásával, majd az érlelés során végbemegy a malolaktikus fermentáció is. 2017.09.19-én került palackba, ahol 12 hónap alatt érett tökéletesre.

A kizárólag Cabernet Franc felhasználásával készült pezsgő igazi ritkaságnak számít sötét rubin színével. Illatát, amiben olyan piros gyümölcsös aromák dominálnak, mint a szamóca és a ribizli, csipetnyi kakaós felhang teszi pikánssá, kóstoláskor pedig elbűvöl minket a korty, ami 12 hónapos palackos érlelés során nyeri el teljes érettségét.

 



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.