A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól.

Márton és Lányai Debreceni Muskotályos Szilva pálinka (0,35 l, 40%)

8 390 Ft

Márton és Lányai Debreceni Muskotályos Szilva pálinka (0,35 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN
A pálinkát a viszonylag ritka debreceni muskotályos szilvából készítik, fél évig eperfa hordóban érlelik.
Tovább olvasom

Márton és Lányai Debreceni Muskotályos Szilva pálinka (0,35 l, 40%)

NINCS KÉSZLETEN

Webshop bruttó ár

8 390 Ft (21,42 EUR)
23 972 Ft/l

Ha szeretne e-mail értesítést, amikor a termék megrendelhető lesz, iratkozzon fel készletértesítőnkre az alábbi gombra kattintva

Bolti ár

A GoodSpirit Shopban
8 690 Ft
Házhoz szállítás: Max. 3-5 munkanap
Bolti készletinformáció Készletinformáció

Paraméterek

Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Gyártó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Brand
Márton és Lányai
Ürtartalom
0.35 l
Alkoholtartalom
40 %
Palackozó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Gyártó
MÁRTON PÁLINKAFŐZDE
Italkategória
Pálinka
Régió
Magyarország
Brand
Márton és Lányai

Leírás

A pálinkát a viszonylag ritka debreceni muskotályos szilvából készítik, fél évig eperfa hordóban érlelik. Az eredmény a klasszikus szilvapálinkával ellentétben, egy könnyed, nagyon gyümölcsös, nagyon szilvapálinka.

Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az irsai olivér szőlőpálinka.

A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.

A pálinkát a viszonylag ritka debreceni muskotályos szilvából készítik, fél évig eperfa hordóban érlelik. Az eredmény a klasszikus szilvapálinkával ellentétben, egy könnyed, nagyon gyümölcsös, nagyon szilvapálinka.

Mitől lesz egy speciálisan magyar termék világszínvonalú? A választ bármelyik Márton és Lányai palackban megtalálhatjuk. Attól, hogy találkozik benne a pálinkafőzés mestereinek tudása, a szakma szeretete, a válogatott gyümölcsök és alapanyagok és nem utolsó sorban a töretlen kísérletező kedv. Márton János 1991 óta szenvedélyének tekinti a pálinkák és a különböző gyümölcspárlatok készítését. Igazi mesterhez híven évről évre tökéletesebbre csiszolja termékeit, melyek minőségét több tucat hazai és nemzetközi díj fémjelez. Olyan új ízek fűződnek a nevéhez, mint a málna, vagy az irsai olivér szőlőpálinka.

A Márton és Lányai igazi családi manufaktúra - a szó legnemesebb értelmében - termékeinek egyedi ízei és páratlan minősége szimbolizálja, mit jelent a világszínvonal a párlatok világában.



0
0 ÉRTÉKELÉS
Csak bejelentkezett felhasználók értékelhetnek!
A weboldal a felhasználói élmény fokozása érdekében sütiket (cookie) alkalmaz. Az oldal használatával Ön beleegyezik ezek használatába.